Με Μπαστάκη, Μανωλούδη και νέα φανέλα η Εθνική στο SOCCA World Cup 2023

Άπαντες έτοιμοι για νέες, “γαλανόλευκες” διακρίσεις! Ελληνική ομάδα mini ποδοσφαίρου παρουσίασε τη φανέλα της στους χορηγούς της και στα ΜΜΕ, στο εντυπωσιακό φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Η παρουσίαση της φανέλας έγινε με αφορμή την παρουσία της ομάδας μας στο Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2023, το οποίο ξεκινά στις 2 Ιουνίου στην Κennedyplatz του Έσσεν της Γερμανίας. Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής, ενώ παρόντες ήταν εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής του Δήμου Πειραιά, όπως επίσης και σύσσωμη η Ελληνική ομάδα, η οποία προπονήθηκε πριν αναχωρήσει στις φιλόξενες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΣΕΦ Soccer Club στον Πειραιά.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαστάκης τόνισε ότι η περσινή κατάληψη της 5ης θέσης δείχνει το δρόμο για τη φετινή διοργάνωση και πρόσθεσε ότι άπαντες είναι έτοιμοι να προσπαθήσουν για να φτάσουν σε ακόμα ψηλότερο σημείο.

Ο αρχηγός της ομάδας Χρύσανθος Λευκαρίτης υποστήριξε ότι η Ελληνική ομάδα περιμένει πώς και πως να αγνωνιστεί μπροστά στους Έλληνες της Γερμανίας και να τονίσει το εθνόσημο.

Ο βοηθός προπονητή, Σήφης Μανωλούδης σχολίασε τις προσδοκίες που υπάρχουν στο επιτελείο της ομα΄δα και πρόσθεσε ότι υπάρχει ικανοποίηση για το ζήλο των παικτών στις προπονήσεις.

Ο Στράτος Φούσκας, παίχτης ο οποίος ψηφίστηκε στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο ως μέλος της 2η καλύτερης εξάδας υποστήριξε ότι το κλίμα στην ομάδα είναι οικογρνειακό, γεγονός που αποτελεί παράογντα για διάκριση.

Ο Θανάσης Μπασδέκης, Head Of Sponsorships του ΟΠΑΠ, τόνισε ότι ο οργανισμός είναι διαχρονικός και κορυφαίος αρωγός του ερασιτεχνικού αθλητισμού, με την Ελληνική Ομάδα mini ποδοσφαίρου να αποτελεί τη ναυαρχίδα του φοιτητικού ποδοσφαίρου, το οποίο μέσα από τη διοργάνωση ΟΠΑΠ Unileague απασχολεί πάνω από 5.000 ποδοσφαιριστές σε 11 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης , Διευθυντής Marketing της VETO, επίσημης αντιπροσώπου της UMBRO στην Ελλάδα  που ντύνει την Ελληνική ομάδα, τόνισε ότι η εταιρεία βρίσκεται και θα συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της, ευχόμενος παράλληλα καλή επιτυχία.

Ο Νικόλας Παπαζήσης, εντεταλμένος διευθύνων σύμβουλος του Κέντρου Αποκατάστασης “Θησέας” ανέφερε ότι ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός του Κέντρου είναι πάντοτε στη διάθεση των διεθνών και υποστήριξε ότι η προσπάθεια αυτή αξίζει τη στήριξη που λαμβάνει.

Χορηγοί επίσης της Ελληνικής ομάδας ποδοσφαίρου είναι η ασφαλιστική εταιρεία NOS και το R-GOL.com, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό κατάστημα στην κεντρική Ευρώπη. Χορηγός επικοινωνίας της Ελληνικής ομάδα είναι η Cosmote TV, η οποία και θα προβάλει όλα τα παιχνίδια της ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Έσσεν.

Στους χαιρετισμούς τους, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Δήμου Πειραιά, Ιωσήφ Βουράκης τόνισε ότι ο Δήμος Πειραιά βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό με πράξεις και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ η Πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αναμένει το τρόπαιο, προκειμένου να υπάρξει ειδικός εορτασμός στο Δήμο Πειραιά!

Η Ελληνική Ομάδα αναχώρησε σήμερα για το Έσσεν της Γερμανίας και αναμένεται να έχει στο πλευρό της σύσσωμη την Ελληνική κοινότητα της Γερμανίας, όπως επίσης και τις προξενικές αρχές, οι οποίες αναμένουν να υποστηρίξουν με σθένος την προσπάθεια των γαλανόλευκων για διάκριση. Οι Έλληνες έχουν κληρωθεί στον G όμιλο με αντιπάλους την Ιταλία, το Βέλγιο και Σαουδική Αραβία.

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *