Με «πεντάρα» μπήκαν στο 2019 οι γυναίκες του ΑΟΝ Αστέρα

Ποδαρικό με το δεξί έκανε στο 2019 η γυναικεία ομάδα του ΑΟΝ Αστέρα επικρατώντας με 5-3 των Βριλησσίων στο γήπεδο της Σοχώρας.

Αυτή ήταν η 4η νίκη της ομάδας του Παναγιώτη Αντωνιάδη και την διατήρησε στην 2η θέση της βαθμολογίας, μετά την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Β’ κατηγορίας ποδοσφαίρου Γυναικών. Ο ΑΟΝ Αστέρας ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στη νίκη, με την αρχηγό του, Ελευθερία Δαφέρμου να πετυχαίνει δύο γκολ και τις νικήτριες να έχουν και δύο δοκάρια. Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 8’ άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Ελευθερίας Δαφέρμου. Η απάντηση των Αθηναίων ήταν άμεση και στο 9’ με πλασέ η Ναγκέλ ισοφάρισε σε 1-1. Η συνέχεια άνηκε εξ’ ολοκλήρου στον ΑΟΝ Αστέρα και αφού είχε δοκάρι με την Κελαϊδή στο 24’, δύο λεπτά αργότερα πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με σουτ της Καραντωνάκη. Σο 39’ η Νικηφόρου με μακρινό σου πέτυχε το 3-1, έχοντας η ίδια δοκάρι στο 51’. Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι Ρεθυμνιώτισσες τελείωσαν το παιχνίδι με την Τούυνα από κοντά στο 57’ να «γράφει» το 4-1 και την Δαφέρμου στο 68’ με μακρινό σουτ να πετυχαίνει το 5-1. Κάπου εκεί οι γηπεδούχες χαλάρωσαν με αποτέλεσμα στο 73’ με λόμπα η Πίττα να μειώσει σε 5-2 και στο 93’ η Λ. Γεωργακοπούλου με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 5-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζερβάκης, Ελευθεράκης, Σιγανού (Ηρακλείου).

ΤΑ ΓΚΟΛ: 8’, 68’ Δαφέρμου, 26’ Καραντωνάκη, 39’ Νικηφόρου, 57’ Τούνα – 9’ Ναγκέλ, 73’ Πίττα, 94’ πεν. Λ. Γεωργακοπούλου.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 24’ Κελαϊδή, 51’ Νικηφόρου.

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Αντωνιάδης): Γιακουμάκη, Νάνου, Σιώη (82’ Κοτσίφη), Βασιλάκη, Κελαϊδή (77’ Σταγάκη), Ε. Δρακάκη (14’ λ.τ. Παπαδάκη), Τούνα, Δαφέρμου, Νικηφόρου (88’ Υψηλάντη), Μαραγκουδάκη, Καραντωνάκη.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Καζάκου, Πουλιάση (46’ Γκούνη), Κοντογιάννη, Γαβαλά, Τσιώρου (66’ Τσούκα), Νάγκελ, Λ. Γεωργακοπούλο, Μ. Γεωργακοπούλου, Κουλουμάση, Παπαμιχαήλ (87’ Τσιούπρου), Πίττα (84’ Μπαστιάν).

Η Βαθμολογία της Β’ Εθνικής (Εδώ)

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *