Με τη στήριξη της Περιφέρειας το “Golden Age Gym Festival” στο Ρέθυμνο

Με την απόλυτη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο τον Οκτώβριο του 2020 μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση Γυμναστικής, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός αθλητικού τουρισμού.

Η επιθυμία της Ε.Γ.Ο. να φέρει στην Ελλάδα μία μεγάλη διεθνή διοργάνωση Γυμναστικής, έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα μέσα από το «Golden Age Gym Festival» του 2020, χάρη στην τεράστια προσπάθεια του Ρεθυμνιώτη διεθνή κριτή κ. Νίκου Προβιά, της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, της Περιφέρειας Κρήτης και του Πανεπιστημίου Κρήτης. Για τη διοργάνωση, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ενημέρωσαν χθες σε συνάντηση στη Περιφέρεια, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής Θανάσης Βασιλειάδης, το μέλος της τεχνικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής Νίκος Προβιάς και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης.

Tο «Golden Age Gym Festival» αποτελεί μία διοργάνωση Γυμναστικής για όλους, διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και κινητοποιεί αθλούμενους ηλικίας 50 ετών και άνω, αριθμώντας 2.000 και πλέον συμμετοχές από όλη την Ευρώπη, ενώ θα διαρκέσει μία ολόκληρη εβδομάδα. Οι κ.κ. Βασιλειάδης και Προβιάς ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την στήριξη της αθλητικής διοργάνωσης που αποτελεί, όπως αναφέρθηκε, μια μεγάλη γιορτή της Ευρωπαϊκής γυμναστικής ενώ στηρίζει παράλληλα και τον αθλητικό τουρισμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ανάληψη των αγώνων οριστικοποιήθηκε στις αρχές Ιουλίου στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEG στη Λοζάννη, στην οποία συμμετείχε ο επικεφαλής της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, συνοδεύτηκε από την πανηγυρική επικράτηση της ελληνικής υποψηφιότητας. Την αναλυτική παρουσίαση της υποψηφιότητας έκανε ο Ρεθυμνιώτης διεθνής κριτής ενόργανης και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Ενόργανης Ανδρών της UEG, Νίκος Προβιάς, ο οποίος δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια του προέδρου της UEG, Φαρίντ Γκαγίμποφ, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *