8 Σεπτεμβρίου 2024

Με 11 ομάδες ξανά η Α1 βόλεϊ Γυναικών;

Το φαινόμενο των Βριλησσίων φαίνεται να επιστρέφει και πάλι για την ΕΟΠΕ και την Α1 Εθνική κατηγορία βόλεϊ Γυναικών.
Την ίδια επιλογή με τα Βριλήσσια κάνει σύμφωνα με πληροφορίες φέτος το Ανατόλια, το οποίο, με έγγραφό του στην ΕΟΠΕ, θα κάνει γνωστό ότι δεν θα λάβει μέρος στην Α1 της νέας περιόδου. Ο Ανδρέας Μανδρικός αποχώρησε από την προεδρεία για επαγγελματικούς λόγους και η νέα διοίκηση θα δώσει προτεραιότητα στο μπάσκετ ανδρών και το βόλεϊ γυναικών θα μπει στο περιθώριο.
Αυτό σημαίνει πως οι ομάδες της Α1 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ Γυναικών θα μείνουν 11 και η ΕΟΠΕ καλείται να δώσει λύσεις και απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με την συγκεκριμένη υπόθεση. Αν δηλαδή θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Α1 και φέτος με 11 ομάδες ή θα προκύψει κάποια ομάδα που θα αντικαταστήσει το Ανατόλια, για να προκύψει ο αριθμός 12 και στο νέο πρωτάθλημα.
Θυμίζουμε πως οι 11 ομάδες της νέας Α1 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών είναι οι ακόλουθες: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανναξιακός, ΑΕΚ, ΑΟ Θήρας, Μαρκόπουλο, ΟΠΕ Ρεθύμνου, Ηλιούπολη, Φιλαθλητικός/Λαρισαϊκός, Άρης Θεσσαλονίκης και Αστέρας Αγίου Δημητρίου. Για την κάλυψη της κενής θέσης του Ανατόλια ερίζει ο δεύτερος του Βορείου Ομίλου, Αίας Ευόσμου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *