Με 21 αθλητές έγινε το Παγκρήτιο τουρνουά πορτοκαλί και κόκκινου γηπέδου

Το Σαββατοκύριακο 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στα ανακατασκευασμένα γήπεδα τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου στο ΔΑΚ ΓΑΛΛΟΥ, το 2ο Παγκρήτιο τουρνουά πορτοκαλί και κόκκινου γηπέδου με τη συμμετοχή 21 αθλητών/ τριων από όλη την Κρήτη.
Τα παιδιά πορτοκαλί γηπέδου έπαιξαν σε ταμπλό, που οδήγησε τους ηττημένους σε δεύτερο ταμπλό consolation (δεύτερης ευκαιρίας). Τα παιδιά κόκκινου γηπέδου χωρίστηκαν σε μεικτές ομάδες των (2) αθλητών, με τη σημαία κάποιας χώρας στην μπλούζα τους. Έπαιξαν με σύστημα round robin (όλα με όλους), σε αναμετρήσεις των 8 λεπτών.

Σκοπός των αγώνων στις ηλικίες 6-8 χρονών, είναι η απόκτηση των πρώτων αγωνιστικών εμπειριών και η ευχάριστη συμμετοχή σε αυτές.

O O.Α.Ρ. συμμετείχε με τους μικρούς αθλητές/τριες: Δημητρακάκη Μαρίτα, Κασωτάκη Ασπασία, Δραματινό Αλέξανδρο, Καλογριδάκη Δημήτρη, Τσαγλιώτη Παντελή, Κοκκινάκη Ευαγγελία, Κοτζαμπασάκη Έλενα, Καλογριδάκη Ηρακλή.

Στο τέλος πραγματοποιήθηκαν ψυχαγωγικά παιχνίδια με «αποστολές» των ομάδων, τα οποία είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του Ο.Α. Ρεθύμνου όπως:
α) Μετακίνηση σε απόσταση τεράστιου βράχου και
β) πρωτότυπη ζωγραφική, με πινέλο το δάκτυλό μας και χρώμα από παγωτό.

Τέλος, έγιναν απονομές μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *