18 Απριλίου 2024

Με 34 μετάλλια επέστρεψε ο ΝΟΡ από το Θερινό πρωτάθλημα κολύμβησης Κρήτης – Ρόδου

Το κολυμβητικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου συνεχίζει να χαρίζει μετάλλια, διακρίσεις και σπουδαίες επιδόσεις στον σύλλογο. Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά του προαγωνιστικού τμήματος να πρωταγωνιστήσει στο Θερινό Πρωτάθλημα Κρήτης – Ρόδου, που διεξήχθη στα Χανιά, «αλιεύοντας» 34 μετάλλια.
Η τελευταία διοργάνωση της σεζόν για τα προαγωνιστικά τμήματα του ΝΟΡ ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, δείχνοντας το μέλλον του συλλόγου, με τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες του να ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους ανάμεσα από 600 περίπου συμμετέχοντες, από 18 σωματεία της Κρήτης και της Ρόδου. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο Χανίων, με τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα να συμμετέχει με 54 αθλητές. Εκείνοι έκαναν και με το παραπάνω το χρέος τους, αποδεικνύοντας πως είναι έτοιμοι να μεταπηδήσουν στη μεγαλύτερη κατηγορία, εκείνη του αγωνιστικού. Οι Ρεθυμνιώτες και Ρεθυμνιώτισσες που έλαβαν μέρος κατέκτησαν 7 χρυσά, 13 ασημένια και 14 χάλκινα μετάλλια, γεμίζοντας με περηφάνια τους προπονητές Στέφανο ΚατσιλιάνοΝίκο Γαζανό και Μαρία Μανουσάκη και τον έφορο Δημήτρη Μοναχό, οι οποίοι τους συνόδευσαν στους αγώνες.

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΡ
ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
ΟΝΟΜΑ        1η ΘΕΣΗ         2η ΘΕΣΗ         3η ΘΕΣΗ
Σαριδάκης Ιωάννης    2          1          –
Καρυστιανός Μάρκος            1          1          –
Σούλα Αλεσάντρο      1          –           1
Πολάκης Γρηγόρης     –           2          –
Παπαδάκη Ιωάννα      –           1          1
Καφφάτου Ελευθερία –           1          1
Βαφειαδάκης Ορέστης            –           1          –
Καπετανάκη Αλεξάνδρα        –           1          –
Δερεδάκη Κατερίνα    –           1          –
Ζαφείρη Φρόσω          –           1          –
Δεληγιάννη Σμαράγδα            –           1          –
Φυρφίρης Δημήτρης   –           –           2
Δαμανάκης Εμμανουήλ          –           –           1
Μοναχού Θεανώ        –           –           1
Γαλανομάτη Μαρία    –           –           1
Περβολιανάκη Ευαγγελία       –           –           1
Ψαρουδάκη Αφροδίτη            –           –           1

ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
Σκυταλοδρομία Κορίτσια 9 ετών
2 Χρυσά: Μπλαβάκη, Κωστάκη, Ψαρουδάκη, Περβολιανάκη – Πατσάκη.
Σκυταλοδρομία Κορίτσια 10 ετών
1 Χρυσό – 1 Ασημένιο: Καφφάτου, Δεληγιάννη, Γαλανομάτη, Ζαφείρη.
Σκυταλοδρομία Αγόρια 10 ετών
1 Ασημένιο – 1 Χάλκινο: Πολάκης, Φυρφίρης, Δρανδάκης, Καρυστιανός.
Σκυταλοδρομία Αγόρια 11 ετών
1 Χάλκινο: Δαμανάκης, Σούλα, Αραπάι, Σαριδάκης.
Σκυταλοδρομία Κορίτσια 11 ετών
1 Χάλκινο: Δερεδάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Μαυρομάτη, Βαμιεδάκη.
Σκυταλοδρομία Κορίτσια 12 ετών
1 Χάλκινο: Καπετανάκη, Παπαδάκη, Μοναχού, Κοραχάη.

Επίσης συμμετείχαν οι: Γεώργιος Αποστολάκης, Αραπάι Ράφαελ, Βαμιεδάκη Πηνελόπη, Γεωργόπουλος Νικόλαος, Γεωργουλάκη Ευαγγελία, Δασκαλάκης Σταύρος, Δρακάκη Γεωργία, Δρανδάκης Παντελής, Δρυγιαννάκης Νικόλαος, Καλατζής Δημήτριος, Καμπουράκης Ιωάννης, Κανελλάκη Ελευθερία, Κανελλάκη Φωτεινή, Κλειδής Μάριος, Κοραχάη Γεωργία, Κουνδουράκη Ζωή, Κουνδουράκης Αλέξανδρος, Κουνδουράκης Βασίλης, Κούτρας Κωνσταντίνος, Κωστάκη Χρύσα, Λιναρδάκης Παναγιώτης, Μαβίδου Κατερίνα, Μαυρομάτη Δέσποινα, Μαφουδάκη Ραφαέλα, Μουνδριανάκη Βασιλική, Μπακογιάννης Κωνσταντίνος, Μπερβανάκης Εμμανουήλ, Μπλαβάκη Συμέλα, Μυριοκεφαλιτάκη Ευαγγελία, Μυριοκεφαλιτάκη Ναταλία, Παρασκάκη Δανάη, Πατσάκη Στυλιανή, Περβολιανάκης Μιχαήλ, Ρεϊζάκης Ευάγγελος, Σηφάκης Δημήτριος, Χατζάκη Παρασκευή,

ΚΑΤΣΙΛΙΑΝΟΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών και των αθλητριών του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΝΟΡ, Στέφανος Κατσιλιάνος, ο οποίος σημείωσε: «Το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου έγινε στα Χανιά το θερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών Κρήτης – Ρόδου, με τη συμμετοχή άνω των 600 αθλητών από 18 σωματεία όλης της περιφέρειας. Εμείς συμμετείχαμε με 54 κολυμβητές και κολυμβήτριες και κερδίσαμε 34 μετάλλια.
Ήταν πολύ καλή εμφάνιση των αθλητών μας. Είχαμε πολλά ατομικά ρεκόρ, παρά το ότι οι αγώνες ήταν μεγάλοι σε διάρκεια, ενώ οι συνθήκες δεν ήταν καλές, μιας και υπήρχε πολύ ζέστη και στις 4 αγωνιστικές των αγώνων. Είμαστε ευχαριστημένοι όλοι μας από τις εμφανίσεις. Είναι τα παιδιά που προέρχονται από τα προαγωνιστικά τμήματα και θέλουμε να προωθήσουμε στα αγωνιστικά και επιθυμούμε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένα ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της επόμενης βαθμίδας.
Για την προαγωνιστική ομάδα αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς, με μία εκκρεμότητα στο να υπάρχουν δύο αγώνες – γιορτές το καλοκαίρι, που θέλουμε να συμβούν. Πιθανόν ο ένας να γίνει στο Ρέθυμνο και ο άλλος στα Χανιά, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι ακόμα».
Παράλληλα, ο Στέφανος Κατσιλιάνος μίλησε και για το αγωνιστικό τμήμα και τους επικείμενους πανελλήνιους αγώνες, δηλώνοντας αισιόδοξος: «Για το αγωνιστικό τμήμα, έχουμε μπει στον τελευταίο μήνα της προετοιμασίας για τα πανελλήνια πρωταθλήματα, που αναμένονται έντονα και με μεγάλη διάρκεια. Η Ομοσπονδία αποφάσισε να κάνει 4 ξεχωριστά πρωταθλήματα των 3-4 ημερών και οι προπονητές, οι αθλητές και οι γονείς θα είναι σαν περιοδεύοντες θίασοι το επόμενο διάστημα. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση ώστε να ανταμειφθούν και τα παιδιά για την προσπάθεια όλης της χρονιάς».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *