Με 7 αθλητές ο ΑΣΜΤ Καβρός Ρεθύμνου στην Κύπρο!

Ρεθυμνιώτικη παροικία θα στηθεί στην Λάρνακα της Κύπρου στο Παγκόσμιο – Βαλκανικό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που θα πραγματοποιηθεί 16-18 Σεπτεμβρίου.

Στην σπουδαία διοργάνωση που θα λάβει χώρα στο Αθλητικό Κέντρο Κιτίον στην πόλη της Κύπρου, θα συμμετάσχουν 7 αθλητές από τον Αθλητικό Σύλλογο Μαχητικών Τεχνών «Καβρός Ρεθύμνου» του Μιχάλη Γαραντωνάκη. Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου θα συμμετάσχει ο 15χρόνος Γιώργος Παντελιδάκης, ενώ στο Βαλκανικό θα συμμετάσχουν η Ελένη Καυκαλά, αλλά και οι Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, Γιάννης Καρπουζάκης, Κώστας Ορφανός, Γιώργος Σκανδαλάκης και Πέτρος Νικολακάκης.

Πρόκειται για τον πρώτο μεγάλο αγώνα όλων αυτών των μικρών και ταλαντούχων παιδιών του Α.Σ.Μ.Τ. «Καβρός Ρεθύμνου», τον οποίο προσμένουν με μεγάλη αγωνία, αλλά και κατάλληλα προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Οι 7 Ρεθυμνιώτες αθλητές κέρδισαν την παρουσία τους σε αυτή την διεθνή διοργάνωση, από την παρουσία τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που είχε γίνει στις 14 Φλεβάρη στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Από το Πάσχα και έπειτα όλοι τους, μαζί με τον δάσκαλο τους Μιχάλη Γαραντωνάκη έχουν δουλέψει σκληρά, με πολλές θυσίες για να μπορέσουν να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αυτό το διήμερο της Κύπρου.

 

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΜΤ «ΚΑΒΡΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ» ΠΟΥ ΠΑΝΕ… ΚΥΠΡΟ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Γιώργος Παντελιδάκης (-15 ετών, κατηγορία -64 κιλά)

Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Ελένη Καυκαλά (-12 ετών, κατηγορία -38 κιλά)

Γιάννης Καρπουζάκης (-12 ετών, κατηγορία -42 κιλά)

Κώστας Ορφανός (-12 ετών, κατηγορία -46 κιλά)

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου (-12 ετών, κατηγορία -52 κιλά)

Γιώργος Σκανδαλάκης (-12 ετών, κατηγορία -52 κιλά)

Πέτρος Νικολακάκης (-12 ετών, κατηγορία -60 κιλά)

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *