18 Απριλίου 2024

Μια επιτυχημένη σεζόν που κράτησε πολύ για τις «under» της ΠΑΕ Επισκοπής

Το πρωτάθλημα για την Επισκοπή Κ17 είναι δεδομένο (απομένει ένα ματς το οποίο ωστόσο δεν θα δοθεί) κι έτσι χθες (Τετάρτη 15/6) είχαμε την ολοκλήρωση της σεζόν με μια ενδιαφέρουσα προπόνηση στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” με τη διεξαγωγή οικογενειακού διτέρματος και τους “μπλε” να επικρατούν των “πορτοκαλί” με σκορ 2-1.

Μάλιστα το πρώτο τέρμα το σημείωσε ο ίδιος ο προπονητής των “under”, ο Νίκος Καραδάκης ο οποίος υπενθύμισε στους παίκτες του πως είναι να σκοράρει κανείς.

Η ισοφάριση ήρθε με πέναλτι του Αλεξάκη όμως το 2-1 ήρθε στις καθυστερήσεις με φοβερό σουτ του Καφετζή.

Χρέη διαιτητή εκτέλεσε ο Γιάννης Μπακόπουλος όπου είχε στοιχηματίσει σε ισοπαλία…

Στο τέλος, το προπονητικό σταφ της Επισκοπής των under μίλησε στους παίκτες σε ένα σαφώς πιο ανάλαφρο ύφος κάνοντας μια σύντομη αναδρομή της σεζόν και μιλώντας εγκωμιαστικά για παίκτες που πράγματι σημείωσαν πολύ μεγάλη βελτίωση.

Τόσο ο προπονητής Νίκος Καραδάκης όσο και ο συνεργάτης του που ήταν και προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιάννης Μπακόπουλος αλλά και ο έτερος συνεργάτης τους, ο Σπύρος Μαμαλάκης, ευχαρίστησαν τους ποδοσφαιριστές για την απαράμιλλη αφοσίωσή τους στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Δεν ήταν και λίγο… Η Κ20 με την Κ17 ξεκίνησαν πέρυσι στις αρχές του Αυγούστου και σχεδόν 11 μήνες μετά, ήρθε η στιγμή της αποτίμησης.

Για άλλη μία φορά, εκεί ήταν ο προπονητής της ΠΑΕ κ. Ντάριλ Γουίλαρντ με τον Γενικό διευθυντή της ΠΑΕ κ. Γιάννη Καραβιώτη και φυσικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μιχάλης Νικολιδάκης.

Αμέσως μετά, άπαντες ανέβηκαν στο “Blue Cafe” όπου είχαμε για δεύτερη συναπτή μέρα (μετά τις ακαδημίες) μπάρμπεκιου ενώ προσφέρθηκαν και πολλά γλυκά από τους φούρνους “Χωριάτικο”.

  • Episkopi_K17_teleytaia_proponisi_15-06-22_omadiki
  • Episkopi_K17_teleytaia_proponisi_15-06-22_2
  • Episkopi_K17_teleytaia_proponisi_15-06-22_1
  • Episkopi_K17_teleytaia_proponisi_15-06-22_Karadakis_paiktes
  • Episkopi_K17_teleytaia_proponisi_15-06-22_Mpakopoulos
  • Episkopi_K17_teleytaia_proponisi_15-06-22_Mperikakis_Pantelis_Karadakis_Nikos
  • Episkopi_K17_teleytaia_proponisi_15-06-22_barbeque

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *