16 Σεπτεμβρίου 2024

Μισή «ντουζίνα» διαιτητές στο Super Cup Ρεθύμνου

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στην 17:00 στο Γήπεδο Μελιδονίου θα γίνει το φετινό Super Cup Ρεθύμνου ανάμεσα στην πρωταθλήτρια  Α΄ ΕΠΣΡ Επισκοπή και τον Κυπελλούχο Ρεθύμνου Ερμή Ζωνιανών. Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε για μια ακόμα φορά εξάδα διαιτητών στον αγώνα αυτό, η πρώτη ήταν στον τελικό κυπέλλου.
Διαιτητής ορίστηκε ο Σταυρουλάκης Ραφαήλ, με 1ο βοηθό τον Καλυβιανάκης Κωνσταντίνο και  2ο βοηθό τον Βαρβαντάκη Ματθαίο, ενώ 1ος επιπρόσθετος βοηθός ο Δασκαλομαρκάκης Γιώργος και 2ος επιπρόσθετος βοηθός ο Κουτάντος Κωνσταντίνος. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Σταυρουλάκης Γιώργος.

Ανακοίνωση της ΕΠΣΡ:
«Η Ε.Π.Σ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ ενημερώνει ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 02-09-2018 και ώρα 17.00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ θα διεξαχθεί ο αγώνας SUPER CUP μεταξύ του πρωταθλητή ποδ/κης περιόδου 2017 -2018  ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ και του Κυπελλούχου ποδ/κης περιόδου 2017 -2018 ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ.

Πριν την έναρξη του αγώνα SUPER CUP θα γίνει η έπαρση την Ελληνικής σημαίας και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του Ρεθεμνίωτη παράγοντα Σταύρου Παπαδάκη.

Στο ημίχρονο του αγώνα θα συμμετάσχει χορευτικά ο όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης και θα παίξουν οι μουσικοί Διομήδης Ζαχαριουδάκης και ο Νίκος Παπαδογιάννης.

Μετά το πέρας του αγώνα θα γίνει η απονομή Κυπέλλων και μεταλλίων στις Δύο ομάδες, στους Διαιτητές και στον γιατρό του αγώνα.

Κατόπιν θα παρατεθεί γεύμα στις αποστολές και στις Διοικήσεις των Δύο ομάδων, καθώς και στα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ρ., στους Διαιτητές, στον γιατρό, στους Δημοτικούς άρχοντες και στους Δημοσιογράφους από τον Αθλητικό όμιλο ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ, τον εκπολιτιστικό σύλλογο «Ο ΓΕΡΟΝΤΟΣΠΗΛΙΟΣ» και την τοπική κοινότητα του ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ στην αποθήκη πολιτισμού του ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ.»

 

 

 

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *