8 Σεπτεμβρίου 2024

Μόνο πρόκριση σήμερα με ΟΦΙ για Επισκοπή

Ημέρα Κυπέλλου η σημερινή για την Επισκοπή, η οποία φιλοξενεί στις 15.00 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» τον Κυπελλούχο Λασιθίου, ΟΦ Ιεράπετρας στα πλαίδια της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αφού και ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας είναι και στην έδρα της αγωνίζεται. Όλα αυτά βέβαια καλείται να τα επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο του «Θ. Βαρδινογιάννης» και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εκεί όπου θα είναι ο άτυπος «τελικός Κρήτης» και εφόσον προκριθεί η Επισκοπή θα φιλοξενήσει και πάλι στο «Θ. Βαρδινογιάννης» το νικητή του άλλου σημερινού ζευγαριού, Άρης Βουκολιών – Ηρόδοτος.

Μπορεί η Επισκοπή να έχει ως προτεραιότητα το πρωτάθλημα και τον στόχο της παραμονής αλλά σίγουρα και το Κύπελλο αποτελεί μία πρόκληση για όλους. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό, μετά από την σπουδαία εμφάνιση και την μεγάλη νίκη που πέτυχε στην Βάρη, επί του τοπικού Αστέρα για το πρωτάθλημα. Το ευχάριστο για το Νίκο Κωτσοβό είναι πως στο σημερινό παιχνίδι βλέπει 4 ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στην διάθεση του. Ο λόγος για τους Άλμπι Λένγκα, Νίκο Πάτα και Ράντοσλαβ Μπάτζεφ, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ και ο Μπάτσι θα δώσει κανονικά το «παρών», ξεπερνώντας το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *