8 Σεπτεμβρίου 2024

Νέα ήττα… και νέες απώλειες… για Ερμή Ζωνιανών!

Την 6η σερί ήττα του γνώρισε ο Ερμής Ζωνιανών και υποχώρησε στην 16η θέση της βαθμολογίας στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 4-2 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, με την ομάδα του Ρολάντ Γκόμεζ να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Για την ομάδα του Μηνά Πίτσου δεν έφτανε η ήττα αφού είχε και δύο σημαντικές απώλειες με τους τραυματισμούς των Αριστεινίδη, Βιτώρου που αντικαταστάθηκαν, ενώ για το παιχνίδι στην Βοιωτία με τον ΑΟ Υπάτου θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του Γιώργου Λίτκσα που συμπλήρωσε 3 κίτρινες κάρτες.
Τα πάντα για το νικητή στην Ριζούπολη κρίθηκαν σε 9’ λεπτά με την ελαφρά ταξιαρχία να ανοίγει το σκορ με σουτ εκτός περιοχής του Άγγελου Τασιούλη στο 36’, τον Θανάση Καραγκούνη να τον μιμείται με σουτ εκτός περιοχής στο 42’ για το 2-0 και τον τελευταίο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις του α’ μέρους να διαμορφώνει το 3-0. Μέχρι εκείνο το σημείο (στο 0-0) ο Ερμής Ζωνιανών είχε δύο καλά σουτ με τους Κωστάκη, Σκουτέλη που έφυγαν άουτ.

Το β’ ημίχρονο είχε διαφορετική εικόνα με τον Ερμή Ζωνιανών να πιέζει περισσότερο, να έχει καλύτερη εικόνα να ψάχνει το γκολ, αλλά η κεφαλιά του Αυγουστάκη (έδιωξε εντυπωσιακά ο Ντρόνζτ), όπως και του Λίτσκα λίγο αργότερα (άουτ) δεν βρήκαν στόχο. Στο 73’ σε μια αντεπίθεση ο Απόλλωνας έφτασε στο 4-0 με κοντινό πλασέ του Πιαστόπουλου που κέρδισε το ριμπάουντ από το αυτοδοκάρι… του Μπαμπουλάκη. Τελικά, ο Ερμής κατόρθωσε στο φινάλε να μαζέψει λίγο την έκταση τη ήττας του με τον Ζαχαρία Κωστάκη να κερδίζει πέναλτι στο 76’, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λίτσκας, με τον τελευταίο να βρίσκει και δεύτερο γκολ στο 89’ με κεφαλιά μετά την σέντρα του Κεφαλούκου διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δαμιανάκης, Παπαδάμ, Πετρίδης (Πειραιά).

ΤΑ ΓΚΟΛ: 36’ (Σ) Τασιούλης, 42’ (Σ), 45+2’ πεν Καραγκούνης, 73’ (Σ) Πιαστόπουλος – 77’ πεν., 89’ (Κ) Λίτσκας.

ΑΣΙΣΤ: 89’ Κεφαλούκος.

ΔΟΚΑΡΙ: 73’ Μπαμπουλάκης (αυτοδοκάρι).

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ: 45’+1’ Καραγκούνης – 76’ Κωστάκης.

ΥΠΕΠΕΣΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ: 45’+1’ Γεμιστός – 76’ Ντρόζντ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρολάντ Γκόμεζ): Ντρόζντ, Πριόνας, Τασιουλής, Λιάκος,

Πατίλας, Πιαστόπουλος, Σπαρτιάτης, Καραγκούνης, Παπαχρονόπουλος, Τσούμπας,

Ράμμος.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Χρήστου, Ρουμπάκης (73’ Ζερβός), Γεμιστός (62’ Αυγουστάκης), Σαρρής, Μπαμπουλάκης, Αριστεινίδης (14’ λ.τ. Βιτώρος, 62’ λ.τ. Κουκούλης), Πλιάτσικας, Λίτσκας, Σκουτέλης, Κεφαλούκος, Κωστάκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *