8 Σεπτεμβρίου 2024

Νέα εντός έδρας ήττα για την ΡΕΑ

Σε ακόμα ένα παιχνίδι η Ρ.Ε.Α. πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως, στις λεπτομέρειες ο ΠΑΟΚ βγήκε νικητής με 0-1 στο γήπεδο της Σοχώρας, για την εξ αναβολής 3η αγωνιστική της Women’s Football League.

Η ΡΕΑ εμφανίστηκε απόλυτα διαβασμένη κόντρα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, είχε τις φάσεις για το γκολ, όμως, της έλλειψε το σκοράρισμα για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενες μπορεί να είχαν την κατοχή, χωρίς όμως ουσία, με τις παίκτριες της ΡΕΑ να παράγουν περισσότερες επικίνδυνες φάσεις στην αντίπαλη εστία. Ειδικότερα στο 23’ με το τετ α τετ της Ματέους, αλλά και στο 75’ με μία φάη διαρκείας μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, όπου οι «ασπρόμαυρες» απομάκρυναν πάνω στη γραμμή. Το γκολ επετεύχθη στο 77’, όταν η Μήτκου εκτέλεσε το κόρνερ, με την Γκούνη να σκοράρει από κοντά με σουτ. Μάλιστα, στο 56’ η επόπτρια υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τη Ματέους, η οποία έβγαινε σε τετ α τετ απέναντι από τη Νιχάους.

Την επόμενη αγωνιστική (9η), η ΡΕΑ θα φιλοξενηθεί στα Γρεβενά από την τοπική ομάδα, όπου θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
8’ Σουτ της Στράντζαλη μετά από κόρνερ της Μήτκου, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι.

12’ Η Σολίς σκοράρει από κοντά, αλλά η διαιτητής σφύριξε επανάληψη του φάουλ από τη Δαφέρμου, καθώς δεν είχε σφυρίξει.

16’ Η Χαλατσογιάννη σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

23’ Όμορφη ανάπτυξη από τη ΡΕΑ, με την Εράσο να βγάζει στον κενό χώρο στη Ματέους, η οποία βγήκε τετ α τετ αλλά σούταρε πάνω στην τερματοφύλακα.

31’ Η Γιαννακά σούταρε, η Σολίς έβαλε το πόδι της για να απομακρύνει, με τη Μανουκαράκη να μπλοκάρει σωτήρια πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

41’ Όμορφη επίθεση από δεξιά για τη ΡΕΑ, με τη Ματέους να πασάρει στην Κοτσάκι μέσα στη μικρή περιοχή, όμως τελευταία στιγμή απομάκρυνε η άμυνα του ΠΑΟΚ.

51’ Η Μαρκουτσά εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

56’ Στην αντεπίθεση, η Δαφέρμου έβγαλε στον κενό χώρο στη Ματέους, η οποία έβγαινε απέναντι από τη Νιχάους, αλλά η επόπτρια έδειξε λανθασμένα την παίκτρια σε θέση οφσάιντ, με τη φάση να διακόπτεται.

68’ Η Στράντζαλη σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

72’ Όμορφη ανάπτυξη από δεξιά για τη ΡΕΑ με την Μπράμε να βγάζει μία «ξυραφιά» μέσα στη μικρή περιοχή, με την αμυνα του ΠΑΟΚ να απομακρύνει και στην επαναφορά η Ματέους σούταρε άουτ.

75’ Η Μαρκουτσά εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά, με την Κοτσάκι να σουτάρει μέσα από τη μικρή περιοχή και τις αμυντικές του ΠΑΟΚ να απομακρύνουν πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

77’ Η Μήτκου εκτέλεσε το κόρνερ, με την Γκούνη να σκοράρει από κοντά με σουτ για το 0-1.

ΡΕΑ (Ν. Κυριακόπουλος – Α. Πλατής): Μανουκαράκη, Κοτσάκι, Σολίς, Κελαϊδή, Εράσο, Μαρκουτσά (87’ Παντερή), Μπράμε, Ματέους, Γκάτσου, Δαφέρμου, Χατζηγιαννίδου.
ΠΑΟΚ (Θαλής Θεοδωρίδης): Νιχάους, Γκούνη, Αχμέντοβα, Μήτκου, Γιαννακά, Σράντζαλη, Χαλατσογιάννη (93’ Αργυρίου), Γιοβάνη (46’ Ακίντα), Καλέση, Μπασούρη (59’ Παπαδοπούλου), Χέλμβαλ (90’ Καλλιεντζίδου).

ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ»

«Δεν μπορούμε να μην είμαστε όλοι μας ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, τη συγκέντρωση και οτιδήποτε έκαναν τα κορίτσια προκειμένου να στηρίξει η μία την άλλη σε σχέση με το επίπεδο δυσκολίας και ποιότητας του αντιπάλου. Από την άλλη, σίγουρα το αποτέλεσμα δεν μας χαροποιεί. Θα θέλαμε ένα θετικό αποτέλεσμα έτσι όπως ήρθε το ματς. Για μένα είναι ότι κατάφεραν να είναι πειθαρχημένες στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι είχαμε ένα παιχνίδι κυριαρχίας. Μεγάλο διάστημα του ματς αμυνόμασταν στο δικό μας τρίτο. Από κει και πέρα, βάσει πλάνου και των σημείων που είχαμε επιλέξει να πετύχουμε κάποιο γκολ, είχαμε τέτοιες στιγμές και θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δε θέλω να μιλήσω για φάσεις που αφορούν στη διαιτησία, όμως με μία καλύτερη τελική πάσα ή σουτ θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει γκολ.

Δυστυχώς θα έχουμε μία μόνο μέρα προετοιμασίας, καθώς ταξιδεύουμε το Σάββατο για Γρεβενά. Καλώς ή κακώς το παιχνίδι το σημερινό έχει αποτελέσει παρελθόν και από τώρα και μετά θα μπούμε στη διαδικασία να δούμε το πως θα προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς.

Συγχαρητήρια στις παίκτριες και των δύο ομάδων και να ευχηθούμε στον ΠΑΟΚ καλή επιστροφή και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

 

ΕΦΗ ΜΠΡΑΜΕ: «ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ»

«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση, μία στιγμή αδυναμίας. Εκεί κρίθηκε το ματς. Δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να δημιουργήσει φάσεις, ενώ είχαμε και μεις τις δικές μας ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την εικόνα της ομάδας. Φυσικά θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να βάλουμε κάποιο γκολ, αλλά σε γενικές γραμμές θεωρώ πως παίξαμε καλά και πιστεύω ότι όσοι το είδαν κατάλαβαν ότι είμαστε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα μπορούσε να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι ή έστω να πάρει την ισοπαλία.

Ακολουθεί το παιχνίδι στα Γρεβενά. Δεν θα είναι εύκολο. Άλλωστε όλες οι ομάδες έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας. Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και να κλείσουμε θετικά τη χρονιά».

 

Θ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: «ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ»

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για την εμφάνιση και τη νίκη. Το παιχνίδι είχε ιδιαιτερότητες. Παίξαμε σε πλαστικό γήπεδο που δεν είμαστε συνηθισμένοι και επίσης ήταν ένα ματς μετά από 3 μέρες από την τελευταία μας αναμέτρηση στη Λάρισα. Υπήρχε μία συσσωρευμένη κόπωση, παρ’ όλα αυτά το ιατρικό επιτελείο έκανε πολύ καλή δουλειά, αποφορτίζοντας τις αθλήτριες. Παίξαμε όπως θέλαμε, με κατοχή μπάλας και πιέζοντας ψηλά, απέναντι όμως σε μία ομάδα πολύ αξιόλογη με καλό προπονητή και παίκτριες. Καταφέραμε να σκοράρουμε, δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, πήραμε αυτούς τους 3 βαθμούς και συνεχίζουμε για το ματς με τον Βόλο στην έδρα μας».

 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΣΟΥΡΗ: «Η ΡΕΑ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ»

«Δεν δείξαμε την εικόνα που θα θέλαμε, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών σε σύντομο χρονικό διάστημα και με αρκετά ταξίδια. Υπήρχε μία κόπωση και γενικά μπορούσαμε καλύτερα. Η Ρ.Ε.Α. έπαιξε πολύ καλά, κλείνοντας τους χώρους και δε μας έδωσε το περιθώριο να απειλήσουμε ουσιαστικά.

Κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Βόλο και πάμε πάντα για τη νίκη, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και διορθώνουμε τα λάθη μας».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *