16 Απριλίου 2024

Νέο ΔΣ την Τετάρτη (22/3) στην SL2, νωρίτερα συνάντηση με Μπαλτάκο

Η Super League2 ανακοίνωσε πως την ερχόμενη Τετάρτη 22/3 στις 12.30 το μεσημέρι θα διενεργηθεί το σημαντικό ΔΣ της όπου πιθανότατα θα παρθούν και οι αποφάσεις για το μέλλον της κατηγορίας.

Η ανακοίνωση της SL2 για την διενέργεια του ΔΣ αναφέρει, «Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

  1. Ενημέρωση από τον Πρόεδρο για χορηγίες και οικονομική ενίσχυση της ‘Ένωσης καθώς και για τις συναντήσεις του με ΕΠΟ και ΠΣΑΠΠ
  2. Διάφορα Θέματα».

Πριν από τη διενέργεια του ΔΣ, θα υπάρχει την Δευτέρα συνάντηση του προέδρου της SL2 Πέτρου Μαρτσούκου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο. «Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 20.03.2023 και ώρα 12:00, ο Πρόεδρος της Super League 2 κ. Πέτρος Μαρτσούκος θα συναντηθεί στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, με τον ομολογό του της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της SL2.

Εντωμεταξύ με έγγραφο του ο Απόλλων Λάρισας γνωστοποίησε την παραίτηση του από το πρωτάθλημα Super League2. Αναλυτικά, «Αξιότιμα μέλη του συνεταιρισμού, αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Κατόπιν των συνεχόμενων δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ομάδα μας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και οικονομικό επίπεδο, έχοντας και το αίσθημα ευθύνης έναντι του συνεταιρισμού, η ομάδα μας, μέσω του διοικητικού συμβουλίου αυτής, αποφάσισε να αποχωρίσει οριστικά από τη συνέχεια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το ήδη ορισμένο παιχνίδι της Κυριακής.

Απολογούμαστε με το παρόν, για την αδιέξοδη κατάσταση που περιήλθαμε χωρίς απαραίτητα η ευθύνη να βαραίνει εξ ολοκλήρου την σημερινή διοίκηση.

Κύριε Πρόεδρε, αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, και ανταποκρινόμαστε άμεσα στον προβληματισμό σας, δηλώνοντας μη συνέχιση από το πρωτάθλημα ώστε να μην σας δημιουργήσουμε περαιτέρω προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Καλή θητεία σε σας. Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες ομάδες.

Ευχόμαστε να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις όλες οι λοιπές ομάδες».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *