Νίκες των φαβορί στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΡ

Ερμής Ζωνιανών, Ασή Γωνιά και Τάλως Μελιδονίου ξεκίνησαν νικηφόρα το 58ο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ, στις 3 αναμετρήσεις που άνοιξαν σήμερα την αυλαία της 1ης αγωνιστικής.

Ο Ερμής Ζωνιανών πέρασε νικηφόρα από το Πέραμα επικρατώντας με 2-1 του τοπικού Αστέρα, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από το 22’. Η ομάδα του Στέλιου Κοζανίδη έχασε και πέναλτι στπο 27’ με τον Μπέρκη να σημαδεύει το δοκάρι, ο οποίος είχε ένα ακόμη δοκάρι στο 85’, ενώ στο 87’ ο Ερμής έφτασε τα τρία δοκάρια με τον Μπαμπουλάκη. Δύσκολη νίκη και για την Ασή Γωνιά με 0-1 στο Ατσιπόπουλο επί της Ε.Α.Π. χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κριτσωτάκη στο 81’, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Η νίκη της ομάδας του Αποκόρωνα αποκτάει μεγαλύτερη αξία αφού από το 63’ αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Καρδαμίτση με 2η κίτρινη.

Νικηφόρα ξεκίνησε και ο Τάλως Μελιδονίου, όπου με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Σπανουδάκη που πέτυχε χατ τρικ επιβλήθηκε με 5-1 της Δόξας Πλατανέ. Κομβικής σημασίας το γκολ του Δ. Κλειδή στο 43’ ανοίγοντας το σκορ πριν την ανάπαυλα σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι στο α’ μέρος, όπως και το εντυπωσιακό ξεκίνημα στην επανάληψη όπου μέχρι το 51’ ο Α. Σπανουδάκης είχε σκοράρει άλλες δύο φορές τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Οι νικητές είχαν και ένα δοκάρι με τον Χαριτάκη (49’).

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΡ

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Αστέρας Περάματος – Ερμής Ζωνιανών   1 – 2

(8’ αυτογκόλ Κοζυράκης – 4’ Ψαλιδάκης, 22’ πεν. Λαζαρίδης)

ΕΑΠ – Ασή Γωνιά    0 – 1

(81’ πεν. Κριτσωτάκης)

Τάλως Μελιδονίου – Δόξα Πλατανέ           5 – 1

(43’ Δ. Κλειδής, 46’, 51’ πεν., 76’ Α. Σπανουδάκης, 67’ Χαριτάκης – 74’ Σπ. Μαρινάκης)

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου (16.30)

Ψηλορείτης – Ποσειδώνας Γερανίου (Φουρφουρά – Θ. Χατζημπεκιάρης, Λιοδάκης, Ψωφάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρακάκης).

Αρκάδι Αγγελιανών – Σπήλι (Αγγελιανών – Ρ. Σταυρουλάκης, Βασίλογλου, Βλαχάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Ι. Χατζημπεκιάρης).

ΟΦ Αρμένων – Φοίνικας Σελλίων (Αρμένων – Καλυβιανάκης, Βαρβαντάκης, Έλληνας – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δελήμπασης).Επισκοπή 2010 – Λιβάδια (Επισκοπής – Ν. Σαρής, Καραγιαννόπουλος, Σπανός – Παρατηρητής Διαιτησίας: Γαγάνης).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *