Νίκη και με ανατροπή (1-2) οι Νέοι Επισκοπής στην Καλαμάτα

Nίκη με ανατροπή πέτυχαν οι Νέοι της Επισκοπής μέσα στην Καλαμάτα. Συγκεκριμένα αγωνιζόμενοι στο γήπεδο της Μικρομάνης επικράτησαν με 1-2 χάρη στα γκολ των Καφετζή (45′) και Πεκίνι (53′) απαντώντας στο τέρμα που δέχθηκαν στο 38′. Ήταν ένα όμορφο, γεμάτο σε φάσεις παιγνίδι που ανέδειξε την Επισκοπή νικήτρια. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο από τρία ματς που έχει δώσει η Επισκοπή στο πρωτάθλημα Νέων της SL2.

Το ματς
Στο 6′ ο Χεμπάι πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση παραχωρώντας κόρνερ σε σουτ του Φράγκου.
Στο 24′ το σουτ του Πεκίνι από το ύψος του πέναλτι πέρασε λίγο άουτ.
Στο 33′ ο ίδιος παίκτης είχε τετ-α-τετ με τον κίπερ της Καλαμάτας να διώχνει σε κόρνερ.
Η Καλαμάτα στέκεται τυχερή καθώς σε μια ανύποπτη φάση κι ενώ ο Χεμπάι επιχειρούσε έξοδο, ο Παπαπαναγιώτου δεν το αντιλήφθηκε και με κεφαλιά έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα.
Στo 45′ η Επισκοπή σκόραρε με τον Βασίλη Καφετζή. Ήταν ο Αλεξάκης που πρώτος απείλησε με δυνατό σουτ, ο Τσιφτσής απόκρουσε και στην επαναφορά με κεφαλιά ο Καφετζής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 53′ ο σέντερ φορ της Επισκοπής «χτύπησε» στο κατάλληλο σημείο. Από την ωραία ενέργεια του Αλεξάκη και τον συνδυασμό που είχε με τον Τζουγανάκη, κάτοχος έγινε ο Πεκίνι που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 64′ το νέο καλό σουτ του Άντριαν Πεκίνι πέρασε άουτ.
Στο 81′ ο Αλεξάκης επιχείρησε ένα σουτ, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά αλλά πέρασε άουτ.
Στο 90′ ο Τζουγανάκης σούταρε με τον Τσιφτσής να μπλοκάρει.
Στο 91′ ο Μέτα είχε καλό σουτ το οποίο έδιωξε ο Τσιφτσής σε κόρνερ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Τσιφτσής, Θεοφιλόπουλος, Γκότσης, Λεβεντάκης, Δημόπουλος Κ., Μπουρίκας, Τρουπάκης, Φράγκος Α., Φράγκος Γ., Λαγριντής, Δρούγας.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Λ. Δρακάκης): Χεμπάι, Νιώρας, Παπαπαναγιώτου, Καφετζής, Καραγιάννης Αρ. (38′ λ.τ. Τζουγανάκης), Μεργέμογλου, Τραϊτοράκης, Μέτα, Αλεξάκης (90′ Κοτζαμπασίδης), Λέκα (50′ Καραγιάννης Π.), Πεκίνι.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *