Να είναι ανταγωνιστικό απέναντι στον Παναθηναϊκό

Να είναι ανταγωνιστικό θέλει το Ρέθυμνο Aegean σήμερα (16.30) φιλοξενώντας στο «Μελίνα Μερκούρη» τον Παναθηναϊκό, σε παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Basket League.
Το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» έχει φορέσει τα γιορτινά του και είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει τον νταμπλούχο Ελλάδας, Παναθηναϊκό, σε ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι. Οι δύο συναπτές νίκες του Ρέθυμνο Aegean επί του Κόροιβου και στη Νέα Σμύρνη με Πανιώνιο, έχει φέρει άνεμο αισιοδοξίας στο στρατόπεδο της ομάδας.
Εξάλλου, το αυριανό παιχνίδι είναι από αυτά που το Ρέθυμνο Aegean δεν έχει τίποτα να χάσει και αναμένεται να παραταχθεί ελεύθερα και χωρίς άγχος για να αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στόχος των Ρεθυμνιωτών είναι να πραγματοποιήσουν μία ακόμη καλή εμφάνιση και να παρουσιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικό σύνολο, ευχαριστώντας και τους φίλους τους, οι οποίοι αναμένεται και πάλι να κατακλύσουν κάθε γωνιά του «Μελίνα Μερκούρη».
Το ευχάριστο για τον Θανάση Σκουρτόπουλο και τους συνεργάτες του, είναι πως καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας δούλεψε έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση του, μην αντιμετωπίζοντας αγωνιστικά προβλήματα.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *