Νικητές Σηφάκης & Maagdenberg στο 2ο Νυχτερινό γύρο Πόλης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο 2ος Νυχτερινός γύρος πόλης Ρεθύμνου. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 400. Δρομείς από όλη την Κρήτη έτρεξαν είτε περπάτησαν πέντε χιλιόμετρα(5.000μ.) με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, σε μια εξαιρετική τοποθεσία διασχίζοντας το παραλιακό μέτωπο και την Παλιά πόλη Ρεθύμνου. Το παρόν τους έδωσαν ακόμη και ξένοι επισκέπτες, οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία μέσα από αυτό τον αγώνα, να κλείσουν ευχάριστα τις διακοπές τους.

Η αθλητική εκδήλωση διοργανώθηκε από το Τμήμα Αθλητισμού και το Τμήμα Προγραμματισμού του Δήμου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, μέσα στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος «HORIZON 2020 – CIVITAS DESTINATIONS» για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας σε τουριστικούς προορισμούς.

Οι μεγάλοι νικητές στα 5000μέτρα στην κατηγορία ανδρών ήταν:
1ος Σηφάκης Εμμανουήλ
2ος Υδραίος Αντώνιος
3ος Οικονομάκης Νεκτάριος.

Στην κατηγορία γυναικών νικήτριες ήταν
1η Shannon Maagdenberg
2η Χαχλιούτη Ελένη
3η Αραμπατζή Ειρήνη

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Κος Γιώργης Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος Κος Άγγελος Μαλάς και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Αθλητισμού Κος Δημήτρης Λαχνιδάκης.

Τέλος, ο Δήμος Ρεθύμνου και το Τμήμα Αθλητισμού θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή του 2ου Νυχτερινού γύρου πόλης Ρεθύμνου. Συγκεκριμένα, την Τροχαία , το Λιμεναρχείο, το Λιμενικό Ταμείο, την Τεχνική Υπηρεσία, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών, την Κα Μαργαρίτα Σαββάκη, τους φωτογράφους και φυσικά όλους τους εθελοντές επώνυμους και ανώνυμους.  Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον 3ο Νυχτερινό γύρο πόλης Ρεθύμνου, ο οποίος θα διεξαχθεί την επόμενη χρονιά.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *