Νικηφόρο ξεκίνημα της Επισκοπής στα φιλικά, 2-0 την Κ20 του ΟΦΗ

Νικηφόρα ξεκίνησε τα φιλικά της παιχνίδια η Επισκοπή, επικρατώντας με 2-0 της Κ20 του ΟΦΗ πριν από λίγο στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Το πρώτο φετινό γκολ της Επισκοπής πέτυχε ο Νίκος Κατσικοκέρης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 41’, το οποίο κέρδισε ο Φοβάκης, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Στάθης Νάκας στις καθυστερήσεις του αγώνα. Σε αυτό το α’ φιλικό ήταν εμφανές πως τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Λυρώνη ήταν βαριά από τις διπλές προπονήσεις καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές. Στο α’ ημίχρονο χρησιμοποίησε την θεωρητικά πιο δυνατή ενδεκάδα με διάταξη 4-4-2 με Κατσικοκέρη, Πήλιο στην επίθεση. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και τρεις υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, ο επιθετικός Γιώργος Βαρότσης, ο αριστερός μέσος Τσελέπης και ο επιτελικός μέσος Πλέγκας. Από το σημερινό φιλικό απουσίαζαν οι Ντ. Ματαραγκάσι (πρόβλημα στον δικέφαλο), Λαζαρίδης (ενοχλήσεις στα πλευρά), Γκιόκας (έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον χιαστό), Σωπασής (ταλαιπωρείται από ίωση).

Για αύριο Κυριακή, ο Γιώργος Λυρώνης έχει χορηγήσει στους ποδοσφαιριστές του ρεπό, ενώ οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, όπου το Σάββατο είναι προγραμματισμένο ένα σαφώς πιο δυνατό φιλικό τεστ στις 18.00 το απόγευμα στο ΔΑΚ Γάλλου, με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

 

Φάσεις και γκολ

7’ μπαλιά Τσικουδάκη, ο Κατσικοκέρης σε πλεονεκτική θέση θα πλασάρει αλλά η μπάλα θα φύγει κόρνερ.

24’ ο Κατσικοκέρης στρώνει στον Χαλκιαδάκη, το σουτ του οποίου θα φύγει λίγο άουτ.

32’ φάουλ του Φοβάκη θα μπλοκάρει ο Σηφάκης.

37’ σέντρα Σουμπασάκη, κεφαλιά του Τσικουδάκη, η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

41’ ανατρέπεται ο Φοβάκης από το Μαρινάκη και ο κ. Ρ. Σταυρουλάκης δίνει το πέναλτι, με τον Κατσικοκέρη από τα 11 βήματα να ανοίγει το σκορ, 1-0.

51’ κεφαλιά Ε. Ματαραγκάσι κάθετο δοκάρι.

92’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Νάκας, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την Επισκοπή.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρ. Σταυρουλάκης, Δασκαλομαρκάκης, Καψαλάκης

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Λυρώνης): Α. Κελαϊδής (31’ Νικηφόρος), Σουμπασάκης, Ρούσσης, Σέχου, Σερβιλάκης, Χαλκιαδάκης, Σαββίδης, Πήλιος, Φοβάκης, Κατσικοκέρης, Τσικουδάκης.

Β’ Ημίχρονο: Νικηφόρος (60’ Γκαβρίλοβιτς, 83’ Μανιαδάκης), Νάκας, Μποτωνάκης, Γεωργούλης, Αντωνόπουλος, Λουμπάκης, Μανωλακάκης, Κεσίδης, Ε. Ματαραγκάσι, Βαρότσης, Τσελεπής (67’ Πλέγκας).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *