Νουχάκης: «Ο βασικότερος στόχος είναι να κερδίσουμε το Conference»

Ο Νεαρός Ρεθυμνιώτης τενίστας Γιώργος Νουχάκης, μίλησε στο Rtehymnosports.gr για το το επόμενο βήμα στην καριέρα του και την μεταγραφή του από την Btt Tennis Academy Barcelona στο Montana State University.

Δεν έκρυψε την χαρά του για την μεταγραφή στην ομάδα M.S.U., συνδυάζοντας αθλητισμό και σπουδές σε ένα από τα καλύτερα ερευνητικά πανεπιστήμια στον κόσμο με πλήρη υποτροφία. Αναφέρθηκε και στους επόμενους στόχους του, που συνδυάζονται με αυτούς την νέας του ομάδας, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του τίτλου στην Big Sky Conference.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον θα είμαι μέρος μιας μεγάλης ομάδας όπως η ομάδα του MSU. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για τη εξέλιξη μου και είμαι πολυ θετικός ότι ήταν η κατάλληλη επιλογή από όλες τις απόψεις, τενιστικά αλλά και ακαδημαϊκά. Μπορώ να πω πως ανυπομονώ να βρεθώ στην Montana και να ξεκινήσουμε την σκληρή δουλειά με την ομάδα.

Θα έλεγα ότι αυτός ήταν ένας από τους στόχους μου και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να τον πετύχω. Για μένα είναι ένα σημαντικό και μεγάλο βήμα που θα με βοηθήσει να παίξω επαγγελματικό τένις καθώς μέσα από το πολύ δύσκολο και απαιτητικό κολλεγιακό πρωτάθλημα της Αμερικής θα μπορέσω να πάρω σημαντικές εμπειρίες και να εξελιχθώ σαν παίκτης ακόμα παραπάνω με την βοήθεια τον προπονητών, συμπαικτών και της ομάδας του Montana State University, καθώς παράλληλα θα σπουδάζω σε ένα από τα καλύτερα ερευνητικά πανεπιστήμια παγκοσμίως με πλήρης υποτροφία.

Επόμενος στόχος και ο πιο βασικός, από τη στιγμή που θα αλλάξω πλέον περιβάλλον και πλέον θα προπονούμε στην Αμερική με την ομάδα του MSU, είναι να βελτιώνομαι καθημερινώς και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα, αλλά και να κερδίσουμε όσο περισσότερα τρόπαια γίνεται. Πιο συγκεκριμένα, ο βασικότερος στόχος θα έλεγα πως είναι να κερδίσουμε το Conference στο οποίο αγωνιζόμαστε, έτσι ώστε να προκριθούμε στους τελικούς του κολλεγιακού πρωταθλήματος. Έχουμε μια ομάδα η οποία είναι πολύ δυνατή και ικανή για επιτυχίες, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού μας και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε πολλά.

Έχοντας ήδη ξεκινήσει αλλά και ταυτόχρονα όσο δεν αγωνίζομαι με την ομάδα για το πρωτάθλημα, θα παίζω σε κάποια επαγγελματικά τουρνουά με έπαθλα 15 ως 25 χιλιάδων δολαρίων. Στόχος μου σε αυτά τα τουρνουά είναι να καταφέρω να πάρω τους πρώτους μου πόντους για την αντρική κατάταξη (ATP) το συντομότερο και να τα πηγαίνω όσο καλύτερα γίνεται σε αυτά τα τουρνουά.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους ήσουν με βοήθησαν στην μέχρι τώρα πορεία μου, τον προπονητή μου Harrison Lombe και την Btt Academy Barcelona, όπου προπονούμε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και τους προπονητές στην Ελλάδα, Θανάση Γκόγκο, Χάιρο Λόπεζ, Χάρη Σκούρα και Μανώλη Τσαγλιώτη.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *