Ν. Σκουλούδης: «Δεν λέμε αντίο… αλλά στο επανιδείν»

Με τον δικό του τρόπο αποχαιρέτησε την Ακαδημία του ΑΟ Άρη Ρεθύμνου, ο Ναπολέων Σκουλούδης, αφού μετά από 3 χρόνια η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε.

Ο έμπειρος τεχνικός και πρώην – πλέον – Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του ΑΟ Άρη, με γραπτή δήλωση του ευχαρίστησε όλους αυτούς που συνεργάστηκαν αυτό το διάστημα, διοίκηση, προπονητές και φυσικά τα παιδιά.

Αναλυτικά:

«Έκλεισε ένας όμορφος κύκλος τριών ετών ως Τεχνικός Διευθυντής-Προπονητής στις ακαδημίες του ΑΟ ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Πέρασαν τρία πολύ «γεμάτα» χρόνια με δυνατές συγκινήσεις – οι περισσότερες εξ αυτών με θετικό πρόσημο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του ΑΟ ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ για την συνεργασία, την τιμή και την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ στο σωματείο. Παρά τις δύσκολες καταστάσεις που περάσαμε αρχικά με την έλλειψη γηπέδου και τις όποιες άλλες οικονομικές αντιξοότητες της εποχής πιστεύω ότι έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι για την εξέλιξη αλλά και την αναβάθμιση των ακαδημιών. Θα ήθελα ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές των ακαδημιών του ΑΟ ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα τρία χρόνια διότι χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα . Και συγκεκριμένα με χρονολογική σειρά τους παρακάτω κύριους και κυρία: Νικόλαο Μαραγκουδάκη, Πολύδωρο Γάσπαρη, Γεώργιο Παλιεράκη, Αριστείδη Παπαδάκη, Κωνσταντίνο Βατόγλου, Ιωάννη Καραβιώτη, Πόπη Παπαγιαννάκη, Μιχαήλ Βουράκη, Αντώνιο Πλατή, Αντώνιο Κελαϊδή και τον φροντιστή του συλλόγου Αναστάσιο Μαραγκάκη. Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να πω σε όλα τα παιδιά του σωματείου που συνεργάστηκα αλλά και στους γονείς τους που μου τα εμπιστεύτηκαν. Το σίγουρο είναι ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν λέμε αντίο αλλά….. στο επανειδήν.  Με εκτίμηση Ναπολέων Σκουλούδης».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *