19 Απριλίου 2024

Ν. Τσοντάκης, Ε. Παλαφούτη & Μ. Τσοντάκη στο βάθρο του Πανελλήνιου κυπέλλου Tae Kwon Do

Στη Χαλκίδα βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο ΑΣ. Δαυίδ για να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ταε κβο ντο.  Ο Ρεθυμνιακός σύλλογος είχε πολύ καλή παρουσία για μια ακόμα φόρα σε αγώνες, έχοντας 3 αθλητές/τριες στο βάθρο.  Συγκεκριμένα ο Νικόλας Τσοντάκης ανέβηκε το ψηλότερο σκαλί της κατηγορίας -45κ. των παίδων (2010-11), ενώ η Ελπίδα Παλαφούτη και η Μαρία Τσοντάκη κατέκτησαν την 3η θεση, σε κορασίδες -29κ. (2010-11) και γυναικών +73κ. αντίστοιχα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Ανακοίνωση:
«Μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Α.Σ.ΔΑΥΙΔ στο πανελλήνιο κύπελλο Γ. Βολαρης που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα στις 28-30/1/2022.
Στην πρώτη διοργάνωση της χρονιάς συμμετείχε ο Α.Σ.ΔΑΥΙΔ με την ομάδα του. Στην διοργάνωση συμμετείχαν ο ΤΣΟΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, Η ΠΑΛΑΦΟΥΤΗ ΕΛΠΊΔΑ ΚΑΙ Η ΤΣΟΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ και κατάφεραν να κατακτήσουν όλοι από ένα μετάλλιο.
Συγκεκριμένα ο ΤΣΟΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ κατάφερε να κερδίσει την 1ή θέση στην κατηγορία παιδων 2010 – 2011 – 45 κιλά , μετά από ακόμα μια άψογη εμφάνιση. Μας έδειξε για άλλη μια φορά τον δυνατό του χαρακτήρα και την σκληρή δουλειά του ! Η μικρότερη αθλήτρια του συλλόγου μας, ΠΑΛΑΦΟΥΤΗ ΕΛΠΊΔΑ διεκδίκησε την 3η θέση στην κατηγορία κορασίδων 2010 – 2011 – 29 κιλά , μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση . Είμαστε βέβαιοι πως το μέλλον της θα είναι λαμπρό. Τέλος, η αθλήτρια του συλλόγου μας, ΤΣΟΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία γυναικών +73 κιλά , μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση. Είμαστε σίγουροι πως ο δρόμος και των τριών αθλητών μας θα είναι λαμπρός με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις!!

Ο προπονητής του συλλόγου , ΤΣΟΝΤΑΚΗΣ ΔΑΒΙΔ συγχαίρει την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο για την άρτια διοργάνωση της , μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε .Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές- συλλόγους και προπονητές , οι οποίοι συνεχίζουν να προάγουν τις αξίες του ολυμπιακού μας αθλήματος!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ τους χορηγούς μας ANEK LINES – STAR FERRIES οι οποίοι βρίσκονται πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν από το πρώτο μας ταξίδι. Ευχαριστούμε τον φυσικοθεραπευτή μας Μάρκο Τζωρτζινάκη , ο οποίος βρίσκεται διπλά μας , σε όλους τους αγώνες και φροντίζει όλοι οι αθλητές μας να παραμείνουν στην κορυφή και να ξεπεράσουν όσους τραυματισμούς προκύπτουν .Ευχαριστούμε όλους τους γονείς των αθλητών μας για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μας δείχνουν καθημερινά.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *