8 Σεπτεμβρίου 2024

Ξεκίνησε η οργάνωση για τη νέα σεζόν του Ρεθυμνιακού

Οργανώνεται και ενισχύεται ενόψει της νέας χρονιάς ο Ρεθυμνιακός, με τους διοικούντες του ιστορικού συλλόγου, να πιάνουν πολύ νωρίς δουλειά για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.
Μια άκρως σημαντική και ενδιαφέρουσα συνάντηση υπήρξε την περασμένη εβδομάδα στο όμορφο και φιλικό περιβάλλον της ταβέρνας «Εν Πλω». Εκεί συναντηθήκαν νυν και πρώην διοικητικοί παράγοντες του Ρεθυμνιακού. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο γιατρός Γιάννης Κουνδουράκης, ο Κώστας Σαββάκης, ο Νίκος Χουρδάκης, ο Γιώργος Καραγιάννης, ο Ηρακλής Ξυδάκης. Φυσικά, έστω και νοερά στην όμορφη παρέα βρέθηκε και ο Μανόλης Κοκκινάκης, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά, λόγω απουσίας του στην Αθήνα.
Με ιδιαίτερη χαρά όλοι οι παρευρισκόμενοι καλωσόρισαν τον «πύργο» της Ε.Α.Ρ. Γιώργο Ξηράκη, ο οποίος και αυτός με την εμπειρία του τόσο σε τεχνικά θέματα όσο και σε θέματα μάρκετινγκ από την θέση του «ειδικού συμβούλου» θα προσφέρει την βοήθεια του.
Με αρκετή διάθεση συζήτησαν την φετινή πορεία της ομάδας, αναπτύσσοντας και εκθέτοντας διάφορες ιδέες για το μέλλον, εγγύς ή μακροχρόνιο. Άπαντες συμφώνησαν την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά να βοηθήσουν όλοι μαζί ώστε η ομάδα του Ρεθυμνιακού να βρεθεί πάλι στην θέση που της αρμόζει.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *