Ξεκίνησε πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης από την ΕΑΠ!

Πρεμιέρα μιας εξαιρετικής πρωτοβουλίας κάνει σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ. Από σήμερα και κάθε ημέρα η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θα ενημερώνει, θα εκπαιδεύει και θα προπονεί τα μέλη της και όχι μόνο, μέσω διαδικτύου και της επίσημης ιστοσελίδας της, www.eapfc.gr.

Κάθε μέρα περίπου στις 11.00 το πρωί θα παρουσιάζεται το πρόγραμμα που έχουν επιμεληθεί όλοι οι προπονητές στα τμήματα ποδοσφαίρου (Ακαδημία και ανδρική ομάδα) και μπάσκετ της Ε.Α.Π., συνδυάζοντας την διασκέδαση και την εκπαίδευση.

Αυτή η όμορφη πρωτοβουλία έχει σαν σύνθημα, «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», αλλά ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ».

Αναλυτικά, το σημερινό πρόγραμμα προπονητικής τηλέ-εκπαίδευσης που παρουσιάζει η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ έχοντας την πολύτιμη βοήθεια από την AEK FC DEVELOPMENT NETWORK, όπου είναι μέλος του Δικτύου της εδώ και 6 χρόνια, με την παροχή σχετικού υλικού για την ενημέρωση μας.

«Πρεμιέρα κάνει σήμερα το «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» που θέτει σε εφαρμογή η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της www.eapfc.gr. Αναζητήσαμε και βρήκαμε ένα τρόπο να επικοινωνούμε με όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.

Τα βασικά συστατικά για να τα καταφέρουμε, είναι, να ακολουθούμε τις οδηγίες, να έχουμε υπομονή, να συνεχίσουμε να προπονούμαστε, αλλά και να μελετάμε στο σπίτι.

Διασκέδαση μαζί με εκπαίδευση είναι και αυτό μία ωραία προπόνηση για να περνάει δημιουργικά ο χρόνος όλων κατά την περίοδο του περιορισμού στο σπίτι.

Από σήμερα λοιπόν και κάθε μέρα (περίπου στις 11.00 το πρωί) η Ακαδημία της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, θέτει σε λειτουργία το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης».

Γιατί συνεχίζουμε να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», αλλά ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.

Το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» επιμελείται όλο το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Ε.Α.Π., σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας μας προεξέχοντος του προέδρου και Υπεύθυνου της Ακαδημίας κ. Νίκου Βερνάδου, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια από την AEK FC DEVELOPMENT NETWORK NEW LOGOΑΕΚ F.C. FOOTBALL ACADEMY, με την παροχή σχετικού υλικού για την ενημέρωση μας.

Με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Παντελή Κατικά και με την συνεργασία των προπονητών μας, κ. Δημήτρη Δομαζάκη, Φώτη Ξενικάκη, Πολύδωρο Πολυδώρου, Κώστα Πολύχρονο, Δημήτρη Σαμιώτη, Μαρία Ψυχαράκη.

Φυσικά μαζί μας είναι τόσο ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας κ. Φίλιππος Μουρτζανός, όπως και η προπονήτρια της Ακαδημίας μπάσκετ κα Ελένη Χλιαουτάκη.

Με το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» θα προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε σε επικοινωνία, φρεσκάροντας την μνήμη μας σε πολλά θέματα γύρω από το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο, παρακολουθώντας μικρά διδακτικά βίντεο ποδοσφαιρικού περιεχομένου, μικρά άρθρα για τις αρχάς και τις αξίες του ποδοσφαίρου, μικρές ποδοσφαιρικές ιστορίες ομάδων και παικτών που άφησαν το στίγμα τους στο χώρο και δημιούργησαν έναν θρύλο γύρω από αυτούς.

Παιδιά, μένουμε δυνατοί, μένουμε πειθαρχημένοι, μένουμε δημιουργικοί, μένουμε δραστήριοι, μελετάμε και αξιοποιούμε όλο αυτό τον ελεύθερο χρόνο που έχουμε και να είστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα ανταμώσουμε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (Δευτέρα 6 Απριλίου 2020)

Σήμερα πρώτη ημέρα του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» σας παρουσιάζουμε τέσσερα ξεχωριστά ενημερωτικά και επιμορφωτικά άρθρα.

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

Το πρώτο αποτελεί τον «Οδηγό για Γονείς», με χρήσιμες πληροφορίες για μικρούς και μεγάλους, αυτή την εποχή που «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Πολύ σημαντικό τις ημέρες που διανύουμε και παραμένουμε όλη την ημέρα στο σπίτι, είναι να κάνουμε ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα μικρό ασκησιολογίο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από ποδοσφαιριστές, είτε από ενήλικες. Ενδεικτικά μπορείτε να κάνετε απλές ασκήσεις στο σπίτι σας, ώστε να διατηρείστε σε καλή φυσική κατάσταση.

(Το υλικό των ασκήσεων απεστάλη από το Δίκτυο της ΑΕΚ και επιμελήθηκε ο συνεργάτης κ.Στεργιόπουλος Δημήτρης, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ).

VIDEO: ΟΙ 5 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΝΤΡΙΜΠΛΕΡ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Κλείνοντας την σημερινή πρώτη ημέρα του προγράμματος, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα πολύ όμορφο βίντεο με τους 5 κορυφαίους ντριμπλέρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο αν μη τι άλλο εκτός από τα υπέροχα γκολ που μπορεί να μας χαρίσει, υπάρχουν στιγμές στις οποίες ποδοσφαιριστές με μια εξαιρετική ντρίμπλα, μπορούν να σου μεταδώσουν την ίδια χαρά και ευχαρίστηση.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *