19 Απριλίου 2024

Ξεκινάει με όνειρα προετοιμασία η ΑΕ Μυλοποτάμου

Με πολλά όνειρα, αλλά όχι πολλά λόγια ξεκινά σήμερα η προετοιμασία της ΑΕ Μυλοποτάμου ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Οι στόχοι είναι ιδιαίτερα υψηλοί και φτάνουν ως την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, με «καπετάνιο» τον Μανόλη Πατεμτζή, ο οποίος είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας. Το πρώτο ραντεβού της φετινής χρονιάς για την ΑΕ Μυλοποτάμου είναι σήμερα στις 17.00 το απόγευμα στο γήπεδο Περάματος. Στο πλευρό του Μανόλη Πατεμτζή θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες του, ο Μιχάλης Στεφανάκης από την θέση του βοηθού προπονητή, αλλά και ο Μανόλης Μακρυδάκης από την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.
Μπορεί το ρόστερ της ΑΕ Μυλοποτάμου να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά στην σημερινή πρώτη προπόνηση αναμένεται να δώσουν το παρόν περισσότεροι από 20 ποδοσφαιριστές. Τα φώτα θα πέσουν στους 4 νεοαποκτηθέντες Γιάννη Σανταμούρη, Νέρι Χοτζάι, Σήφη Σηφακάκη, αλλά και στους υπό δοκιμή Ηλία Ταμάμη, Γιώργο Μαρή (επιθετικός, Λιβάδια), Γιάννη Βασσάλο (αμυντικός, Κάλυβος), Αντώνη Βασιλάκη (αριστερό μπακ, Κ20 Εργοτέλη, έχει αναδειχθεί από την Ακαδημία της ΑΕΜ). Επίσης, το τεχνικό επιτελείο της ΑΕ Μυλοποτάμου θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τρεις νεαρούς (γεννημένοι και οι 3 το 1999) που έχουν αναδεχθεί από την ακαδημία της και πέρυσι αγωνίστηκαν με μεγάλη επιτυχία στην Β’ ΕΠΣΡ με την φανέλα των Μαργαριτών. Ο λόγος για τους Νίκο Καλυβιανάκη (αριστερό χαφ, 1999), Γιώργο Μπιρίκο (στόπερ, αμυντικός μέσος, 1999) και Μανόλη Παπαγιαννάκη (επιτελικός μέσος, 1999). Ο μοναδικός δικαιολογημένος απών θα είναι ο Δημήτρης Χνάρης, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες υπεβλήθη σε επέμβαση στο γαστροκνήμιο και η συμμετοχή του στις προπονήσεις προσδιορίζεται περίπου στις 15 Αυγούστου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *