8 Σεπτεμβρίου 2024

Ξεχωριστή η χριστουγεννιάτικη 4η αγωνιστική της Beach League

Στις τέλος και για την 4η αγωνιστική της Beach League, που διεξήχθη εχθές στις όμορφες εγκαταστάσεις του συλλόγου Ρέθυμνο Volley club. Τo τουρνουά είχε εορταστικό χαρακτήρα με τους παίχτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και εντός και εκτός γηπέδου, καθώς η ψησταριά δεν έσβησε σε όλη την διάρκεια των αγώνων, και τα μπυράκια, τα μελομακάρονα και η μουσική ανέβασαν τη διάθεση στα ύψη δίνοντας μια άλλη όψη στις εγκαταστάσεις της κεντρικής παραλίας του Ρεθύμνου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι (υπήρχε και αυτό) και στο τουρνουά των αντρών amateur, είχαμε επανάληψη τελικού της προηγούμενης (3ης) αγωνιστικής αλλά και του αποτελέσματος αφού οι Κάμαρης/Αποστολάκης κέρδισαν με ανατροπή και 2 -1 σετ τους Κοροβέση/Παχουντάκη.
Στις γυναίκες Κυριακάκη/Λίσλεβαντ ξανά στην κορυφή, επικρατώντας με μεγάλη δυσκολία επί των Πατεράκη/Ντεμάι με 2-1 σετ και βαδίζουν προς την κατάκτηση του επάθλου.
Τέλος, 4ος διαφορετικός πρωταθλητής για την κατηγορία των αντρών pro, αφού οι Μονιάκης/Δρακάκης δεν έδωσαν κανένα περιθώριο στους προηγούμενους πρωταθλητές Κόλα/Μόσχο τους οποίους και κέρδισαν σχετικά εύκολα με 2-0 σετ.
Επόμενη 5η αγωνιστική της Beach League  του Ρεθύμνου, είναι προγραμματισμένη για τις 21 Ιανουαρίου 2018.

«Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους χορηγούς, Καφέ Assado , Souvlaki bar, Barrio cafe, κρεοπωλείο ο Χάσικος και supermarket 7days, όπως και τον χορηγό επικοινωνίας, Rethymnosports.gr»

  • beach_league12
  • beach_league13

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *