Ξύπνησε στο 2ο ημίχρονο…

Ο ΝΟ Ρεθύμνου κατάφερε να ανταποκριθεί κόντρα στον Εθνικό, κυρίως όμως στο 2ο ημίχρονο, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 11-7.
Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα ταξίδεψε ως τον Πειραιά χωρίς τον προπονητή της, καθώς απεβίωσε ο πατέρας του έμπειρου τεχνικού Κώστα Φιτσανάκη, με αποτέλεσμα να ηγηθεί των προσπαθειών της ο Γιάννης Παναγιωτάκης. Παρ’ όλα αυτά οι “κυανοκίτρινες” κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, βάζοντας δύσκολα στον Εθνικό. Το 7-1 στο ημίχρονο τις “αφύπνισε” στο β’ μέρος, όπου με αντεπίθεση διαρκείας πραγματοποίησαν επιμέρους 4-6, χωρίς όμως να φτάνει για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.
Να σημειώσουμε πως μετά την αναμέτρηση, η αποστολή της ομάδας έφτασε χθες στο Ηράκλειο και από κει βρέθηκε σύσσωμη στο Πετροκέφαλο Ηρακλείου, με τον ΝΟΡ να στέκεται στο πλευρό του Κώστα Φιτσανάκη στη νεκρώσιμη ακολουθία.

Τα οκτάλεπτα: 5-1 , 2-0 , 0-3 , 4-3.
Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λογοθέτη, Νιαρχάκου 1, Πέττα 1, Λούδη, Μπίσμπα 3, Τζελέπη 2, Κατσιμπρή 2, Λιαπάκη, Αποστολίδου, ΜακΚι 1, Μπάξτερ 1, Αναγνώστου, Χατζηκυριακάκη, Τζούρκα.
ΝΟ Ρεθύμνου (Γιάννης Παναγιωτάκης): Ζοφώλη, Φαρμάκη Μ. 1, Φαρμάκη Ε. 1, Σολανάκη, Καριπίδου Β., Καριπίδου Μ. 3, Κολτσίδα, Στρατηδάκη 2, Γαβαλά, Λιμπιτάκη, Συριανόγλου, Κυριακάκη Κ., Μαλιαρού, Καραγιάννη.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *