8 Σεπτεμβρίου 2024

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΡ

Αρκετή δουλειά είχε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ρεθύμνου κατά την τελευταία της συνεδρίαση την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.
Στα παιχνίδια του περασμένου Σαββατοκύριακου για την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ, 3 ποδοσφαιριστές αποβλήθηκαν, ενώ κλήθηκαν σε απολογία ο προπονητής της Καλύβου, ο ομόλογος του και φυσικοθεραπευτής της Δόξας Πλατανέ, οι οποίοι αποβλήθηκαν από τους διαιτητές των αναμετρήσεων. Παράλληλα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ρεθύμνου, προχώρησε στην επικύρωση των ποινών προς τον Άρη Ρεθύμνου και αξιωματούχους του συλλόγου, για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Ρεθυμνιακό, στις 4 Οκτωβρίου.
Αναλυτικά, οι σχετικές αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ρεθύμνου, στην τελευταία συνεδρίαση της, την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.

«Τιμωρίες ποδοσφαιριστών
Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 12-10-2015, επικύρωσε ομόφωνα τις παρακάτω ποινές:
Αγώνες Α’ Κατηγορίας
1) Στον ποδ/στή Μαγιάφας Α. του σωματείου Δόξα Πλατανέ με αριθ. Δελ. 1197776 τιμωρείται με (1) αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» γιατί αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για επικίνδυνο παίξιμο σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 1 και 2 περιπτ. (α) σε συνδυασμό και με παρ. (3) σύμφωνα του ιδίου άρθρου του Πειθ. κώδικα – στον αγώνα Α’ Κατηγορίας Δόξα Πλατανέ – ΑΟ Σπηλίου τις 10-10-2015.
2) Στον ποδ/στή Δημήτρη Α. του σωματείου Δόξα Πλατανέ με αριθ. Δελ. 1201728 τιμωρείται με (1) αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» γιατί αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για επικίνδυνο παίξιμο σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 1 και 2 περιπτ. (α) σε συνδυασμό και με παρ. (3) του ιδίου άρθρου του Πειθ. κώδικα – στον αγώνα Α’ Κατηγορίας Δόξα Πλατανέ – ΑΟ Σπηλίου τις 10-10-2015.
3) Στον ποδ/στή Ρουκουνάκη Ν. του σωματείου ΑΓΣΣΝ Φοίνικας με αριθ. Δελ. 1180195 τιμωρείται με (1) αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» γιατί αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση του Διαιτητή σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 1 και 2 περιπτ. (β) σε συνδυασμό και με παρ. (3) του ιδίου άρθρου του Πειθ. κώδικα – στον αγώνα Α’ Κατηγορίας ΑΟ Καλύβου – ΑΓΣΣΝ Φοίνικας τις 11-10-2015.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 12-10-2015, αφού έλαβε υπόψη της:
Α) Το Φύλλο Αγώνος και την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα Α’ Κατηγορίας ΑΟ Άρης – ΑΟ Ρεθυμνιακός τις 4-10-2015 Β) Τις κλήσεις σε απολογία προς τον ΑΟ Άρη, προς τον Πρόεδρο, προς τον Α΄ Αντιπρόεδρο και προς τον προπονητή του ΑΟ Άρη και Γ) τα σχετικά απολογητικά υπομνήματα,
Επιβάλλει:
1) Στο σωματείο ΑΟ Άρης χρηματικό πρόστιμο 50,00 ευρώ επειδή οπαδοί του εκφωνούσαν φράσεις με υβριστικό περιεχόμενο κατά του Α΄ βοηθού Διαιτητή (τον εξύβριζαν) κατά τη διάρκεια του β΄ ημιχρόνου, Πειθαρχικό παράπτωμα προβλεπόμενο από τα άρθρο 15 παρ. 1 σε συνδυασμό και με το άρθρο 14 του Πειθαρχικού Κώδικα.
2) Στον παράγοντα (Πρόεδρος του Δ.Σ.) της ομάδας ΑΟ Άρης δεν Επιβάλλει καμία ποινή για την αποβολή του εκτός αγωνιστικού χώρου από τον Διαιτητή για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση του καθ’ ότι ο ισχυρισμός του κρίνεται βάσιμο.
3) Στον παράγοντα (Α΄ Αντιπρόεδρος) της ομάδας ΑΟ Άρης ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους διάρκειας Δεκαπέντε (15) ημερών διότι ως αξιωματούχος ομάδας αγωνιστικού χώρου στο 15’ λεπτό του αγώνα απομακρύνθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου από τον Διαιτητή για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση του, επιπροσθέτως διότι κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο απηύθυνε λεκτικές απειλές εναντίον των οργάνων Διαιτησίας (Διαιτητή – Επόπτες), Πειθαρχικό παράπτωμα προβλεπόμενο από τα άρθρα 5 και 6 σε συνδυασμό με το άρθρο 11 του Πειθαρχικού Κώδικα.
4) Στον προπονητή της ομάδας ΑΟ Άρης ποινή προειδοποίησης γιατί στο 70’ λεπτό του αγώνα απομακρύνθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου από τον Διαιτητή διότι διαμαρτυρήθηκε έντονα σε υπόδειξη του Α’ βοηθού Διαιτητή, Πειθαρχικό παράπτωμα προβλεπόμενο από το άρθρα 5 και 6 σε συνδυασμό με το άρθρο 11 του Πειθαρχικού Κώδικα.

ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΒΟΥ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΛΑΤΑΝΕ
Κλήθηκαν σε απολογία:
1) Αγώνας Α’ κατηγορίας ΑΟ Καλύβου – ΑΓΣΣΝ Φοίνικας στις 11-10-15.
Ο προπονητής του σωματείου ΑΟ Καλύβου για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα Α΄ Κατηγορίας της 11-10-2015.
2) Αγώνας Α’ κατηγορίας Δόξα Πλατανέ – ΑΟ Σπηλίου στις 10-10-2015.
Α) Ο προπονητής του σωματείου Δόξα Πλατανέ για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα Α’ Κατηγορίας της 10-10-2015.
Β) Ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας του σωματείου Δόξα Πλατανέ για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα Α’ Κατηγορίας της 10-10-2015».

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *