Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΡ

Αρκετή δουλειά είχε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ρεθύμνου αυτή την εβδομάδα, συνεδριάζοντας δύο φορές. Αρχικά συνεδρίασε την Τρίτη 10 Μαρτίου, εκδικάζοντας τα αναγραφόμενα στα Φύλλα Αγώνος των αναμετρήσεων του περασμένου Σαββατοκύριακου σε Α’ και Β’ ΕΠΣΡ. Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΡ συνεδρίασε εκ νέου την Πέμπτη 12 Μαρτίου, εκδικάζοντας τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα του τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΡ.
Αναλυτικά, όλες οι αποφάσεις που ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ρεθύμνου, είναι οι ακόλουθες:

«Τιμωρίες ποδοσφαιριστών
Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 10-3-2015, επικύρωσε ομόφωνα τις παρακάτω ποινές:
Αγώνες Α’ Κατηγορίας
1) Ψυχουντάκης Ε. ποδ/στής του ΑΟΝ Αστέρα με αριθ. Δελ. 553763 τιμωρείται με (1) αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» γιατί αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή σε απόφαση του σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 2 περιπτ. (α) και παρ. (3) του ιδίου άρθρου του Πειθ. κώδικα – στον αγώνα Α’ Κατηγορίας ΠΑΟ Αλφάς – ΑΟΝ Αστέρας τις 7-3-2015.
2) Γαγάνης Ν. ποδ/στής του ΑΟΝ Αστέρα με αριθ. Δελ. 1252198 τιμωρείται με (4) αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο «40 ευρώ» για υβριστική συμπεριφορά λόγω (εξύβρισε) μετά τη λήξη του αγώνα τα όργανα διαιτησίας σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 1 περιπτ. (δ) του Πειθ. κώδικα – στον αγώνα Α’ Κατηγορίας ΠΑΟ Αλφάς – ΑΟΝ Αστέρας τις 7-3-2015.
3) Perkeqi J. ποδ/στής του ΠΑΟ Αλφάς με αριθ. Δελ. 1309773 τιμωρείται με (5) αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο «50 ευρώ» διότι διαμαρτυρόμενος σε απόφαση του διαιτητή έτρεξε απειλητικά προς το μέρος του, κόλλησε το κεφάλι του στο κεφάλι του διαιτητή απωθώντας τον βίαια, σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 1 περιπτ. (ε) του Πειθ. κώδικα – στον αγώνα Α’ Κατηγορίας ΠΑΟ Αλφάς – ΑΟΝ Αστέρας τις 7-3-2015.
4) Δασκαλάκης Ι. ποδ/στής (τερματοφύλακας) του ΠΑΟ Αλφάς με αριθ. Δελ. 475859 τιμωρείται με (1) αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» διότι αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (Laws of the games), ήτοι στέρησε αντικανονικά από την αντίπαλη ομάδα προφανή ευκαιρία για επίτευξη τέρματος (γκολ) σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 5 του Πειθ. κώδικα – στον αγώνα Α’ Κατηγορίας ΠΑΟ Αλφάς – ΑΟΝ Αστέρας τις 7-3-2015.

ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 10-3-2015, έλαβε υπόψη της:
Το Φύλλο Αγώνος και την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα Β’ Κατηγορίας Α.Γ.Ο.Δ.Α. Παναρκαδικός – ΑΟ Πανόρμου τις 8-3-2015.
Στο σωματείο Α.Γ.Ο.Δ.Α. Παναρκαδικός για κατ’ εξακολούθηση υβριστική συμπεριφορά λόγω (ύβρεις με λόγια) στον Β’ βοηθό Διαιτητή από οπαδούς του, επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο «100,00» ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 1 και σε συνδυασμό με το άρθρο 14 του Πειθαρχικού Κώδικα.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 10-3-2015, έλαβε υπόψη της:
Το Φύλλο Αγώνος και την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα Α’ Κατηγορίας ΠΑΟ Αλφάς – ΑΟΝ Αστέρας τις 7-3-2015.
1) Στον φροντιστή της ομάδας ΑΟΝ Αστέρα για έντονη διαμαρτυρία του σε απόφαση του διαιτητή και είσοδο του μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ένεκα Υποτροπής Επιβάλλει: χρηματικό πρόστιμο «50 ευρώ», σύμφωνα με τα άρθρο 5 παρ. (1) περιπτ. (γ) και άρθρο 6 παρ. (3) και σε συνδυασμό με άρθρο 14 του Πειθαρχικού Κώδικα.
2) Στον προπονητή της ομάδας ΑΟΝ Αστέρα για είσοδο του εντός αγωνιστικού χώρου και συνέχεια άρνηση του να καθίσει στον πάγκο της ομάδος του Επιβάλλει: Ποινή Προειδοποίησης, σύμφωνα με τα άρθρο 5 παρ. (1) περιπτ. (α) και άρθρο 6 παρ. (1) και σε συνδυασμό με άρθρο 14 του Πειθαρχικού Κώδικα.
3) Στον παράγοντα της ομάδος ΑΟΝ Αστέρας
α) Για κατ’ εξακολούθηση Υβριστική συμπεριφορά του λόγω (ύβρεις με ακατονόμαστα λόγια) στα όργανα διαιτησίας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα χρηματική ποινή «100 ευρώ»
β) Για αυθαίρετη είσοδο του μετά τη λήξη του αγώνα εντός των αποδυτηρίων και υβριστική του συμπεριφορά λόγω (ύβρεις με ακατονόμαστα λόγια στα όργανα διαιτησίας) και απειλητική του συμπεριφορά εναντίον τους η οποία αποσοβήθηκε με την παρέμβαση ψυχραιμότερων (παρατηρητή αγώνα, ποδοσφαιριστή γηπεδούχου ομάδος, φροντιστή και προπονητή ομάδας ΑΟΝ Αστέρα) χρηματική ποινή «100 ευρώ».
γ) Κατά την αποχώρηση του από τα αποδυτήρια συμπεριφέρθηκε και πάλι υβριστικά λόγω
(ύβρεις με ακατονόμαστα λόγια) και απειλές προς τον Διαιτητή χρηματική ποινή «100 ευρώ»
Επιβάλλει 1) Συνολική χρηματική ποινή «300 ευρώ»
2) Ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για «3 μήνες».
Σύμφωνα με το άρθρο 12 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα.
(Η ποινή αρχίζει 12-3-2015 και λήγει 11-6-2015).

ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ Ε.Α.Π.
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 10-3-2015, έλαβε υπόψη της:
Την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα Β’ Κατηγορίας ΑΕ Ατσιπ-Πρινέ – ΑΟ Μαργαριτών τις 8-3-2015.
Στον προπονητή του σωματείου ΑΕ Ατσιπ-Πρινέ για υβριστική του συμπεριφορά έργω (επέδειξε τα γεννητικά του όργανα κάνοντας ανάλογη χειρονομία – κίνηση) στο Β΄ ημίχρονο μετά την επίτευξη του 4ου τέρματος στον προπονητή της αντίπαλης ομάδας ΑΟ Μαργαριτών) συμπεριφερόμενος ταυτόχρονα Υβριστικά λόγω προς το πρόσωπο του Επιβάλλει:
α) Χρηματικό πρόστιμο «100,00» ευρώ
β) Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για «40» ημερολογιακές ημέρες, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Πειθαρχικού Κώδικα.
(Η ποινή αρχίζει 12-3-2015 και λήγει 21-4-2015).

ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΡ
Τιμωρίες ποδοσφαιριστών
Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 12-3-2015, επικύρωσε ομόφωνα τις παρακάτω ποινές:
Αγώνας Κυπέλλου
Σαριδάκη Μ. ποδ/στής του ΑΟ Άρης με αριθ. Δελ. 467711 τιμωρείται με (4) αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο «40 ευρώ» για υβριστική συμπεριφορά έργω προς τον Διαιτητή (άνοιγμα των δακτύλων και των δυο χεριών προς το πρόσωπο του – Μούντζωμα) σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 1 περιπτ. (δ) εδάφιο (Ι) του Πειθ. κώδικα – στον αγώνα Τελικό Κυπέλλου Αστήρ Περάματος – ΑΟ Άρης τις 11-3-2015».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *