Οι Α. Κελαϊδής και Γωνιωτάκης στην Ακαδημία του ΑΟ Άρη

Σε μία ακόμη προσθήκη και μία παραμονή προχώρησε η Ακαδημία του ΑΟ Άρη Ρεθύμνου, με νέα ανακοίνωση της.

Ο Αντώνης Κελαϊδής θα συνεχίσει για 2η σεζόν να αποτελεί τον προπονητή τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, ενώ στο τεχνικό επιτελείο των Περβολιανών εντάσσεται και ο Μανώλης Γωνιωτάκης.

Αναλυτικά, η ενημέρωση του ΑΟ Άρη Ρεθύμνου, αναφέρει:

O Aντώνης Κελαϊδής θα είναι για δεύτερη χρονιά προπονητής τερματοφυλάκων στην Ακαδημίας του Άρη Ρεθύμνου καθώς όλοι είναι ευχαριστημένοι με την παρουσία του εκεί, και με την βοήθεια που προσφέρει στα νέα παιδιά. Στις δηλώσεις του στάθηκε στην απαιτητική θέση του τερματοφύλακα και στην εξέλιξη των νέων παιδιών.

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που παραμένω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ακαδημία του Άρη Ρεθύμνου. Η θέση του προπονητή τερματοφυλάκων της Ακαδημίας είναι απαιτητική και χρειάζεται λεπτομέρεια στην διδασκαλία των παιδιών,αυτό και μόνο με ενθουσιάζει, πρόοδος και εξέλιξη των νεαρών Τερματοφυλακων. Εύχομαι να έχουμε υγεία την νεα ακαδημαϊκή χρονιά και όλα θα πάνε καλά».

Απο την άλλη ο Μανώλης Γωνιωτάκης είναι ένας άνθρωπος που έχει στην κατοχή του Δίπλωμα UEFA C’, ενώ διαθέτει και δίπλωμα διαιτητή. Τη σεζόν 2018-19 βρισκόταν στον Απόλλωνα Ρεθύμνου. Στις δηλώσεις του δήλωσε υπερήφανος που εντάχθηκε στην οικογένεια του ΑΡΗ και έτοιμος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να έρχομαι στην ομάδα του Άρη Ρεθύμνου, του αρχαιότερου σωματείου στο Ρέθυμνο και να γίνομαι μέρος μιας οικογένειας. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στον ρόλο μου και θέλω να ευχαριστήσω τον Αντώνη Πλατή αλλά και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι πρώτα απο όλα να έχουμε υγεία και είμαι σίγουρος ότι με την δουλεία μας θα βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να εξελιχθούν και να γίνουν σύντομα ποδοσφαιριστές στην Α΄ομάδα».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *