8 Σεπτεμβρίου 2024

Οι δηλώσεις Κότσι/Ζούπα μετά την ήττα από τους Ιταλούς

Τα ελληνικό δίδυμο Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης πραγματοποίησαν την πρώτη τους ήττα σήμερα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, με αποτέλεσμα να χρειάζονται μία νίκη σήμερα το απόγευμα για την είσοδο τους στους «16».

Μετά από το πρωινό αρνητικό αποτέλεσμα ο Γιώργος Κοτσιλιάνος αναγνώρισε οι Ιταλοί αντίπαλοι τους ήταν ποιοτική ομάδα, ενώ τόνισε πως η διάρκεια θα τους φτάσει ψηλά στην διοργάνωση. «Νομίζω ότι είναι θετικό το αποτέλεσμα συνολικά μέχρι στιγμής. Καταφέραμε να περάσουμε δεύτεροι από τον όμιλο χάνοντας την πρώτη θέση από μια ποιοτική ομάδα. Θα πρέπει από εδώ και πέρα να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση την προσπάθεια μας και να αυξήσουμε τα πάρα πολύ καλά διαστήματα στην απόδοση μας. Πιστεύω ότι η διάρκεια μπορεί να μας φτάσει ψηλά» δήλωσε ο παίκτης του ΟΠΕΡ και συνέχισε αναφέροντας: «Οι συνθήκες εδώ είναι πραγματικά εξαιρετικές, έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά στα γήπεδα αλλά και στην διαμονή, αφού είναι κοινά αποδεκτό από τους πιο έμπειρους σε μεγάλες διοργανώσεις ότι τα στάνταρ είναι επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων. Ίσως και καλύτερα».
Ενώ ο συμπαίκτης του Νίκος Ζουπάνης πρόσθεσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την διοργάνωση και συνεχίζουμε ακόμα. Στο αγωνιστικό νομίζω ότι είναι αρκετά δυνατό τουρνουά και σίγουρα στα νοκ άουτ θα έχει αρκετά καλά παιχνίδια».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *