8 Σεπτεμβρίου 2024

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΟΚΑ Αρκάδι

Αρκετές πιθανότητες έχει το σενάριο τη νέα χρονιά, να υπάρξει και τρίτη εκπροσώπηση για το Ρέθυμνο στις Εθνικές κατηγορίες βόλεϊ, εφόσον τα καταφέρει η γυναικεία ομάδα του ΟΚΑ Αρκάδι.
Στην Α2 Εθνική κατηγορία βόλεϊ Γυναικών 2015-16, θα συμμετάσχουν συνολικά 40 ομάδες, χωρισμένες σε 2 Ομίλους, με 2 υποομίλους για τον καθένα. Η πρωταθλήτρια Κρήτης (ΟΚΑ Αρκάδι ή Άθλεση) τοποθετήθηκε στον Α’ υποόμιλο (11 ομάδες), όπου βρίσκονται ήδη οι Αναγέννηση, Παγγεραγωτικός και μετά από κλήρωση θα συμπεριληφθούν και 8 ομάδες από την Αττική.
Οι ομάδες της Αττικής που θα τοποθετηθούν στους δύο υποομίλους με κλήρωση είναι: Αιγάλεω, Βριλήσσια, ΖΑΟΝ, Ηλυσιακός, Ηρακλής Κηφισιάς, Θέτιδα, Θρίαμβος, Ίωνες, Ιωνικός, Παλλήνη, Πανιώνιος, Πετρούπολη, Πορφύρας, Τράχωνες, ΓΣ Χαλανδρίου, Πρωταθλήτρια ΕΣΠΑΑΑ.
Στον 2ο υποόμιλο του Α’ ομίλου θα τοποθετηθούν οι άλλες 8 ομάδες της Αττικής, ενώ ήδη βρίσκονται σε αυτό 3 ομάδες από την Πελοπόννησο οι, Ακρίτας, Κόρινθος, Μεσσηνιακός.
Παράλληλα, στον Β’ όμιλο που αφορά την Βόρεια Ελλάδα, υπάρχουν 2 υποόμιλοι που αποτελούνται από 9 ομάδες ο καθένας. Αναλυτικά:
1ος Υποόμιλος (Β’ Ομίλου): ΑΣ Γιάννινα, ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων, Νίκη Αιγινίου, ΑΣ Ποσειδώνας Βέροιας και 5 ομάδες της Θεσσαλονίκης.
2ος Υποόμιλος (Β’ Ομίλου): ΑΣ Ασκληπιός, ΓΣ Ένωση Ελασσόνας, ΕΑ Λαρίσης και 6 ομάδες της Θεσααλονίκης.
Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης που θα τοποθετηθούν στους δύο υποομίλους με κλήρωση είναι: Αίας Ευόσμου, Ελπίδα, Ηρακλής, Καμπανιακός, Λαγκαδάς, Μακεδόνες Αξιού, Ναύαρχος Βότσης, Νέα Γενιά, Πήγασος Πολίχνης, Σταυρούπολη, Ωραιόκαστρο.
Οι αγώνες και στους 4 υποομίλους θα ξεκινήσουν στις 10/10/2015 και θα ολοκληρωθούν στις 24/4/2016, ενώ οι ημερομηνίες διεξαγωγής της Β’ και Γ’ φάσης (πλέι οφς) θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *