18 Απριλίου 2024

Οι ποινές σε ποδοσφαιριστές σε Α’, Β’ ΕΠΣΡ

Μόλις μία κόκκινη βγήκε από τους διαιτητές στα παιχνίδια του περασμένου Σαββατοκύριακου, της Δευτέρας και της Τετάρτης στην 20η αγωνιστική σε Α’ και Β’ ΕΠΣΡ, αλλά και στους δύο ημιτελικούς Κυπέλλου ΕΠΣΡ την Τετάρτη.

Η πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΣΡ επικύρωσε την ακόλουθη ποινή:

«Τιμωρίες ποδοσφαιριστών

Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 20-2-2019, επικύρωσε ομόφωνα τις παρακάτω ποινές:

Αγώνες Β’ Κατηγορίας (20η Αγωνιστική)

1) Στον ποδ/στή Σακελλαρίδη Θεοδόσιο του σωματείου Φλόγα Ρουστίκων με αριθ. Δελ. 501361 Επιβάλλει: Α)  Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 2  περιπτ. (β) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) του ιδίου άρθρου καθώς και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα {Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για έντονη διαμαρτυρία (κριτική απόφασης Διαιτητή)}. Β) Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. (1) περιπτ. (α) και σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα. διότι: Μετά την αποβολή του επέδειξε ανάρμοστη διαγωγή σε αξιωματούχους αγώνα (Α΄ βοηθό και διαιτητή).  Κατ’ εφαρμογή του Άρθρου 10 παραγ. (3) σε συνδυασμό και με την  παραγ. (2) περιπτ. (δ) του Πειθαρχικού Κώδικα.

Επιβάλλεται Συνολική Σγχωνευτική Ποινή: Αποκλεισμού Δύο (2) (1+1=2) αγωνιστικών  ημερών και χρηματικό πρόστιμο «20 ευρώ» – στον αγώνα Β’ Κατηγορίας Φλόγα Ρουστίκων – ΑΓΣΣΝ Φοίνικας 17-2-2019».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *