20 Απριλίου 2024

Οι Ρεθυμνιώτες Ι. Γαλλιάκης /Α. Γαλλιάκης πρωταθλητές Κρήτης του Regional Juniors U17

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χθές Κυριακή 17 Ιoυλίοιυ 2022 το Τελικό Τουρνουά  του Regional Juniors M & W U17 της Ε.Σ.ΠΕ.Κ στο Karteros Beach Sports Center αναδεικνύοντας τους Πρωταθλητές Κρήτης έτους 2022.

Στη κατηγορία Αγοριών, Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκαν οι Ρεθυμνιώτες Γαλλιάκης Ιασ/ Γαλλιάκης Αρ. (αθλητες του Ν. ΟΠΕΡ), την  2η θέση κατέλαβαν οι Σφακιανάκης Γ/ Δασκαλάκης Αντ . και την 3η θέση κατέλαβαν οι Δαμιανάκης Στ/ Μανιαδάκης Φαν.

Στην κατηγορία Κοριτσιών, Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκαν οι Αραμπατζή Δαν/ Μαρκάκη Αικ., την 2η θέση κατέλαβαν οι Ματαλλιωτάκη Θ./ Καλουτσάκη Ελ., την 3η θέση κατέλαβαν οι Κασαπάκη Αρ./ Ζαφειροπούλου Φωτ.

Τις απονομές στις Πρωταθλήτριες ομάδες έκαναν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος Λ. Αυγενάκης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κος Σπ. Καπράλος, ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚ κος Α. Γιαννόπουλος και η Δημ. Σύμβουλος Ηρακλείου κα Καλουδιώτη Μαρ. Στους δευτεραθλητές και τριταθλητές τα μετάλλια απένειμαν ο Πρόεδρος του ΕΑΚΗ κος Λ. Ζερβός, το μέλος του Δ.Σ της ΕΟΠΕ κα Καζάκου Ελ, και το μέλος της Δ.Ε του  ΕΑΚΗ κα Παπαδάκη Μαρία.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΚ συγχαίρουν τις Πρωταθλήτριες ομάδες Κρήτης για τη διάκριση τους  και τους εύχονται καλή  επιτυχία στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος U17 της ΕΟΠΕ. Συγχαίρουν και ευχαριστούν τις 38 ομάδες που συμμετείχαν στο Regional Juniors U17 αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι η Περιφέρεια της Κρήτης είναι η πρώτη Περιφέρεια σε συμμετοχές σε όλη την Ελλάδα στο beach Volley. Ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουά, και ιδιαιτέρως τον συνδιοργανωτή ΔΟΠΑΦΜΑΗ τον Πρόεδρο και τα μέλη της Δ.Ε του ΕΑΚΗ για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων την χορηγό εταιρεία “ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ” οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στη διοργάνωση.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *