Οι 18αδα της Επισκοπής για Χαλκίδα

Το παιχνίδι της Επισκοπής με τον  ΑΟ Χαλκίς για κύπελλο Ελλάδας είναι αύριο στις 16.00 στο γήπεδο Χαλκίδας, ωστόσο δεν έλειψαν τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής για την Ρεθυμνιώτικη ομάδα, τα οποία ευτυχώς δεν αποδείχθηκαν πολύ σοβαρά. Για δύο μέρες περίπου, ο Χαράλαμπος Πήλιος ταλαιπωρήθηκε από πυρετό, ενώ ο Γιώργος Σαββίδης υπέστη λουμπάγκο. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές καταπολέμησαν τα προβλήματά τους και ήδη αισθάνονται καλύτερα και ακλούθησαν την πρώτη τους αποστολή για το κύπελλο Ελλάδας.

Μετά την προπόνηση πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, ανακοινώθηκε η αποστολή με τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Κελαϊδής, Μανιαδάκης, Σουμπασάκης, Γεωργούλης, Λουμπάκης, Μποτωνάκης, Σέχου, Νάκας, Χαλκιαδάκης, Μπανγκούρα, Τζόρνταν, Τσικουδάκης, Έ. Ματαραγκάσι, Σαββίδης, Κεσίδης, Σωπασής, Πήλιος, Αντωνόπουλος, Φοβάκης.

Εκτός μένουν αναγκαστικά οι μη έχοντας δικαίωμα συμμετοχής πριν από την 1η Σεπτεμβρίου, οι Κατσικοκέρης, Ρούσσης και Σερβιλάκης και Λαζαρίδης, Νικηφόρος Ντ. Ματαραγκάσι, Μανωλακάκης, Γκαβρίλοβιτς, αλλά και ο Άγγελος Γκιόκας που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *