18 Απριλίου 2024

«Οκτάσφαιρο» το Ρέθυμνο Futsal πήρε την πρώτη νίκη

Ένα ξέσπασμα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό για τους Ρεθυμνιώτες για να πάρουν μια σχετικά εύκολη νίκη με 8-2 επί του Αδέσποτου Αθηνών στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά της Futsal League σήμερα στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη.

Με το καλημέρα το Ρέθυμνο Futsal είχε δοκάρι με τον Μερκούρι στο 2’ με τον ίδιο παίκτη να ανοίγει το σκορ στο 5’ σε ένα κλειστό ματς στο πρώτο μισό. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 12’ με τον Διαμαντόπουλο να ισοφαρίζει αλλά στη συνέχεια η Ρεθυμνιώτικη ομάδα ανέβασε στροφές και πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Μερκούρι στο 15’ και έκαναν το 3-1 με τον Κυριακόπουλο στο 18’ έπειτα από όμορφο τακουνάκι του Καράλη. Ενδιάμεσα στο 17’ ο Μπικάκης σημάδεψε το δοκάρι. Ο Αδέσποτος προσπάθησε να απαντήσει αλλά είχε δοκάρι με τον Γκουτσίνα στο 19’ και στο ίδιο λεπτό είχαμε αντιστροφή ρόλων με τον Κυριακόπουλο να δίνει έξυπνη πάσα στην αντεπίθεση και τον Καράλη να σκοράρει για το 4-1 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στην επανάληψη μέσα σε ένα δίλεπτο η ομάδα του Αντώνη Πλατή κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη με τα γκολ του Κυριακόπουλου με πλασέ στην κίνηση μετά από τακουνάκι του Χαμογιωργάκη ενώ στο 27’ ο Νικολακάκης πήρε το «ριμπάουντ» μετά το δοκάρι του Μερκούρι και σκόραρε για το 6-1. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τον Χαμογιωργάκη στο 32’ σε μια φάση διαρκείας να σκοράρει από κοντά για το 7-1 με την Αθηναϊκή ομάδα να μειώνει στην επόμενη φάση με τον Σκιάνη σε 7-2. Στο 37’ και με τον Αδέσποτο να αγωνίζεται και με πέμπτο παίκτη στο τελευταίο τρίλεπτο, και πάλι ο Μερκούρι νικήθηκε από το δοκάρι με τον νεαρό παίκτη να σκοράρει προς το τέλος του παιχνιδιού για το τελικό 8-2 με τον Αδέσποτο να έχει δοκάρι με τον Σκιάνη στην τελευταία φάση.

Ρέθυμνο Futsal (Αντώνης Πλατής): Τρουλλινός, Δαγαράκης, Μερκούρι, Κυριακόπουλος, Νικολακάκης (Δουζίνας, Καράλης, Καλογεράκης, Κιμιωνής, Γκεοργκίεφ, Ξυδάκης, Χαμογιωργάκης).

Αδέσποτος Αθηνών: Ανδρέου, Αναγνωστόπουλος, Γκοτσίνας, Καλλίγας, Τσιούρης,(Σκιάνης, Νογκουπέλ, Καλοκύρης, Διαμαντόπουλος, Παπαγεωργίου).

Ηλίας Βουρτζούμης

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *