Ολοκλήρωση πρωταθλήματος 2/6, τεστ για τα σωματεία με 10€

Μέχρι τις 2 Ιουνίου πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, ενώ πάρθηκαν αποφάσεις οικονομικής ελάφρυνσης των ομάδων

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΠΣΣ συνεδρίασε την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, παίρνοντας αποφάσεις για το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League και μέτρα για την οικονομική ελάφρυνση των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας.

Κατ’ αρχάς, έπειτα και από ενημέρωση της UEFA, το πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 2 Ιουνίου και καταργείται ο β’ γύρος, όπως είχε αποφασιστεί και από την τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους των 11 σωματείων.

Επίσης, η ΠΕΠΣΣ αναλαμβάνει την κάλυψη των αγώνων εξ ολοκλήρου για τις τρεις αγωνιστικές που απομένουν ως τη λήξη της κανονικής περιόδου και την προημιτελική φάση των playoffs. Κάθε αγωνιστική θα καλύπτονται μέχρι τέσσερις αγώνες.

Επίσης, αποφασίστηκε ότι μέχρι και τα προημιτελικά καταργείται ο τρίτος διαιτητής στους αγώνες, ενώ επίσης η Ένωση ενέκρινε ένα ιδιωτικό ιατρείο που θα κάνει τα τεστ στα σωματεία, με κόστος 10 ευρώ το καθένα.

Τέλος, η ΠΕΠΣΣ θα συμμετάσχει με την ψήφο της στις εκλογές της ΕΠΟ, οι οποίες είναι προγραμματισμένες να γίνουν στις 27 Μαρτίου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *