26 Απριλίου 2024

Ολοκληρώθηκε η σεζόν για την Ακαδημία του ΟΦ Αρμένων (photos)

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η φετινή αγωνιστική περίοδος για τις Ακαδημίες του ΟΦ Αρμένων με την απονομή μεταλλίων σε όλα τα παιδιά και των αναμνηστικών Κυπέλλων στους πιο συνεπείς της χρονιάς αλλά και μια ξεχωριστή βράβευση.

Η βράβευση αυτή αφορούσε τον Γιάννη Γερωνυμάκη ο οποίος συμμετείχε με την Μικτή Νέων ΕΠΣΡ στο Κύπελλο Μάχης Κρήτης που διεξήχθη φέτος στο Λασίθι και κατέκτησε την πρώτη θέση. Το Κύπελλο παρέδωσε ο πρώην πλέον τεχνικός του ΟΦΑ και νονός του νεαρού παίκτη Γιώργος Κτιστάκης. Προηγήθηκαν φυσικά οι απονομές για τους παίκτες που είχαν τις περισσότερες παρουσίες τόσο σε προπονήσεις όσο και στους αγώνες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Ξεκινώντας από τους μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες ο Κωνσταντίνος Σκουλούδης (Νέων-γεννηθέντας 2004) με τον Γενικό Αρχηγό Νεκτάριο Γερωνυμάκη να παραδίδει το αναμνηστικό Κύπελλο.

Ακολούθησαν για την κατηγορία των Παίδων δύο παίκτες οι οποίοι ισοψήφησαν στον αριθμό συμμετοχών οι Ράιαν Ράνσοου και Φανούρης Ξένος (γεννηθέντες 2005 και 2006 αντίστοιχα) με τον Γενικό Γραμματέα Μανώλη Σκουλούδη να κάνει την βράβευση. Για την κατηγορία Προπαίδων αυτός που ήταν πιο συνεπής ήταν ο Αλέξανδρος Καλησπεράκης (γεννηθέντας 2007) με τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Βαγγέλη Σκουλούδη να δίνει το αναμνηστικό. Επόμενος για την κατηγορία των Τζούνιορ ήταν ο Στέλιος Κολυβάκης με την Πρόεδρο του εκπολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων Αντιγόνη Σκουλούδη να παραδίδει το κύπελλο. Οι απονομές κυπέλλων για τους παίκτες με περισσότερες συμμετοχές ολοκληρώθηκαν με τους αδερφούς Ανδρέα και Νίκο Παπαδάκη (γεννηθέντες 2011 και 2014) στις κατηγορίες Προ-τζούνιορ και Μπαμπίνι αντίστοιχα. Την παράδοση των κυπέλλων έκανε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΦΑ Γιώργος Δρουδάκης.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε ο Υπεύθυνος Τύπου της ομάδας Ηλίας Βουρτζούμης. Στο τέλος της βραδιάς και αφού όλοι ευχαρίστησαν τα παιδιά και τους γονείς ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και σερβιρίστηκε κέρασμα στους παρευρισκόμενους.

Από πλευράς διοίκησης το παρόν έδωσαν ακόμη, ο Β’ Αντιπρόεδρος Μιχάλης Σκεπασιανός, ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Βογιατζάκης και ο αναπληρωτής Ταμίας Δημήτρης Σταματίου. Από πλευράς προπονητών παρευρέθηκε ο επικεφαλής προπονητής των Ακαδημιών Παντελής Κατικάς και ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννης Καραβιώτης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *