Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τουρνουά Τένις Οpen «ΡΕΘΥΜΝΟ 2020»

Για 29η συνεχόμενη χρονιά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του, στο ΔΑΚ Γάλλου, το Τουρνουά Τένις Οpen ”ΡΕΘΥΜΝΟ 2020” για τις κατηγορίες «Οpen Ανδρών», «Ανδρών 45+» και «Διπλά Ανδρών». Πρόκειται για την αρχαιότερη διοργάνωση τένις στο Ρέθυμνο, καθώς διεξάγεται ανελλιπώς από το 1992 έως σήμερα και η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με συμμετοχές από ολόκληρη την Κρήτη.

Το τουρνουά ξεκίνησε την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες. Οι αγωνιζόμενοι σημείωσαν πολύ καλές εμφανίσεις, προσφέροντας ωραίο θέαμα στους θεατές και δυνατές συγκινήσεις, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την ανάδειξη των φετινών νικητών.

Στον τελικό του «Οpen Ανδρών» αναμετρήθηκαν ο Νίκος Νίνος με τον Νίκο Δρανδάκη, αφού πρώτα απέκλεισαν στα ημιτελικά τους Σήφη Μαμαλάκη και Σταύρο Λαγουδάκη αντίστοιχα, οι οποίοι κατέλαβαν την 3η θέση. Τελικός νικητής της κατηγορίας αναδείχθηκε ο δεκαεξάχρονος Νίκος Νίνος με σκορ 2-0, αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα αγωνιστικά τμήματα του Ομίλου με τον Νίκο Δρανδάκη να καταλαμβάνει την 2η θέση.

Στην κατηγορία «Ανδρών 45+», την 1η θέση κατέκτησε ο Σταύρος Γαλερός με σκορ 2-0 επί του βετεράνου Σταύρου Λαγουδάκη, ο οποίος αναδείχθηκε 2ος νικητής. Στους ημιτελικούς ο Σταύρος Γαλερός απέκλεισε τον Χρυσόστομο Καβούνη και ο Σταύρος Λαγουδάκης τον Παναγιώτη Κοτσώνα, οι οποίοι κατέλαβαν την 3η θέση.

Στον τελικό του διπλού Ανδρών οι Σήφης Μαμαλάκης και Γιώργος Ξηρουδάκης μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, κέρδισαν τους Μάριο Νίνο και Νίκο Νίνο με σκορ 2-0 και στέφθηκαν νικητές. Στα ημιτελικά της κατηγορίας έφτασαν ο Σταύρος Λαγουδάκης με τον Γιάννη Βαρβέλη και ο Παναγιώτης Κοτσώνας με τον Μάρκο Καρυστιανό, τα ζευγάρια των οποίων κατέλαβαν την 3η θέση.

«Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου συγχαίρει όλους τους παίκτες για την συμμετοχή, την αγωνιστικότητα και το ήθος τους στο τουρνουά. Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους επιδιαιτητές των αγώνων Γιώργο Λυρή και Μαρία Παπαδοπούλου, καθώς και στους υπεύθυνους της διοργάνωσης Σταύρο Λαγουδάκη και Νίκο Μαραγκουδάκη, για την ουσιαστική τους συμβολή στην άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων.»

Μετά τους τελικούς, ακολούθησε η απονομή των κυπέλων στους νικητές καθώς και το καθιερωμένο κέρασμα στους παρευρισκόμενους, ενώ οι παίκτες, μέσα σε ένα φιλικό και ευχάριστο κλίμα ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 30ο Τουρνουά Τένις Οpen ”ΡΕΘΥΜΝΟ 2021”, που θα διεξαχθεί του χρόνου τον Σεπτέμβριο.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *