Ολοκληρώνεται το πρώτο μισό στα Πανελλήνια ατομικά Εφήβων – Νεανίδων

Σήμερα Σάββατο 4/1 παίχτηκε ένας απογευματινός γύρος και στις 2 κατηγορίες, όπου είδαμε σκληρές μάχες, 5ωρες παρτίδες και να παίζονται πάνω από 1500 κινήσεις! Στους Έφηβους συμπληρώθηκαν 4 γύροι με τον Μπάρδη Χαρίλαο-Παναγιώτη να έχει καταφέρει το 4/4 και μισό βαθμό πίσω να ακολουθεί ο Τσαρσιταλίδης Κων/νος και να έχουν μπροστά τους τον αυριανό διπλό γύρο. Στις νεάνιδες οδηγούν την κούρσα έχοντας επιτύχει 3,5/4 οι σκακίστριες Καραβιτάκη Ευαγγελία και Εργαζάκη Ειρήνη (τι πιο ωραίο δώρο για τα γενέθλια της!).

Να πούμε ότι το σκάκι στην Ελλάδα αναπτύσσεται συνεχώς, έχει γίνει ανταγωνιστικό παγκοσμίως και έχει αναδείξει κορυφαίους αθλητές τα τελευταία χρόνια. Αθλητές του παγκόσμιου στερεώματος όπως: η πολλάκις παγκόσμια πρωταθλήτρια Τσολακίδου Σταυρούλα και φυσικά ο Ρεθυμνιώτης 19χρονος Διεθνής Μαίτρ Θεοδώρου Νικόλας που αναδείχθηκε μέσα από τον Σκ. Ο. Ρεθύμνου.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι banneraki-tsikina_4d.jpg


Τέλος να πούμε ότι ο Σκ. Ο. Ρεθύμνου που φιλοξενείται προς το παρόν στο 14ο δημοτικό σχολείο παραδίδει μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες (πληροφορίες 6972735051), σχηματίζει τμήματα στα περισσότερα σχολεία του Νομού, λειτουργεί το θερινό σκακιστικό στέκι στην προκυμαία και διοργανώνει μεγάλα τουρνουά όπως το εν λόγω. Εδώ να πούμε πως η ανάληψη του πρωταθλήματος δεν θα ήταν εφικτή δίχως τους συνδιοργανωτές μας: Περιφέρεια Ρεθύμνου και Δήμο Ρεθύμνου και τους χορηγούς: Επιμελητήριο Ρεθύμνης, Anek Lines & Blue Star Ferries, Ταβέρνα Όθωνας.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *