8 Σεπτεμβρίου 2024

Ομόρφυνε… με την Μις Κρήτης το τμήμα χορηγιών του ΑΟ Άρης!

Σε άλλο επίπεδο… λειτουργεί το χορηγικό τμήμα του ΑΟ Άρη Ρεθύμνου εντάσσοντας στο δυναμικό του μια από τις ομορφότερες Κρητικές των τελευταίων ετών.

Όπως σχετικά ενημέρωσε η ομάδα των Περιβολίων στην επίσημη ιστοσελίδα της, νέο μέλος στο τμήμα χορηγίων και σύγχρονης τεχνικολογίας του συλλόγου είναι η Ρεθυμνιώτισα Miss Κρήτη 2017 Εμμανουέλα Στεφάνου. Επίσης νέο μέλος αποτελεί ο Παναγιώτης Τσιγδινός, με τους Αρειανούς να θέτουν σε κυκλοφορία λαχνούς για την λαχειοφόρο όπου θα κληρωθούν μία τηλεόραση και δύο τυχερά ξυστό.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΑΟ Άρη Ρεθύμνου αναφέρει:

«Η Ρεθεμνιώτισα Miss Κρήτη 2017 Εμμανουέλα Στεφάνου,εντάχθηκε στο τμήμα χορηγιών και σύγχρονης τεχνολογίας του Άρη Περιβολίων Ρεθύμνης. Επίσης προσετέθη άλλο ένα μέλος, ο Παναγιώτης Τσιγδινός.

Από σήμερα Πέμπτη 29/07/20 θα προωθήσουν την λαχειοφόρο αγορά του σωματείου μας.

Στην  πρώτη λαχειοφόρο αγορά, πρόκειται να κληρωθούν σε ένα τυχερό μια 32”αρα Τηλεόραση SSmart Sencor και δύο τυχερά ξυστό το οποίο το καθένα κερδίζει μέχρι και 10.000 ευρώ (τριπλό 7άρι). Όποιοι επιθυμούν πάνω από  πέντε λαχνούς, μπορούμε να τους πάμε στον χώρο τους. Παρακαλούμε να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987727643».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *