8 Σεπτεμβρίου 2024

Οριστική διακοπή στο ντέρμπι Επισκοπή-Ερμής Ζωνιανών

Στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης διακόπηκε το Ρεθυμνιώτικο ντέρμπι Επισκοπή-Ερμής Ζωνιανών για την 19η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μόλις 10 λεπτά προσπάθησαν οι 22 ποδοσφαιριστές να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Η καταιγιστική βροχόπτωση είχε μετατρέψει το ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης» σε δεκάδες… λίμνες και φυσικά δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο με τον Χανιώτη διαιτητή Κουκλάκη, να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια και να διακόπτει οριστικά το παιχνίδι.

Η συνέχεια του παιχνιδιού βάσει ΚΑΠ θα γίνει αύριο, Δευτέρα την ίδια ώρα και θα συνεχιστεί από το 10ο λεπτό. Από πλευράς των ομάδων υπάρχει μια μικρή επιφύλαξη και θα περιμένουν νεότερη ενημέρωση από την ΕΠΟ για το αν το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Δευτέρα (22/1) ή την Τετάρτη (24/1).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουκλάκης, Μαυρεδάκης, Βράγκου Κ. (Χανίων).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Κόλτζος): Ψαρράς, Χάιδος, Συμεωνίδης, Μεργέμογλου, Μέτα, Κοναγκάγια, Κουκούλης, Δημητρακούδης, Πάτας, Κεφαλάς, Κάμερον.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δερμιτζάκης,  Γεμιστός, Σαρρής, Αγκουίνο, Μπαμπουλάκης, Παππάς, Λίτσκας, Κεφαλούκος, Κωστάκης, Ζερβός, Αρουέλλο.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *