Ο ΑΟ Άρης με Λαζίδη… φιλικά 2-0 στο Πέραμα

Την πρώτη του φιλική νίκη κατέκτησε ο ΑΟ Άρης στην προετοιμασία, επικρατώντας με 2-0 στο γήπεδο Περάματος επί του τοπικού Αστέρα.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Λευτέρης Λαζίδης ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο 15’ και στο 37’ από ασίστ των Αντουράκη και Τσουμάγκα. Οι Περβολιανοί έχασαν και πέναλτι στο 61’ με τον Ντέιβιντ Ματαραγκάσι, ο οποίος νικήθηκε από τον Μάριο Παπιομύτογλου, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Σεφουλάι στο 90’. Ο Άρης Παπαδάκης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, συνολικά 23, δοκιμάζοντας σχήματα και συστήματα στα πλαίσια της προετοιμασίας. Στο σημερινό φιλικό ο νεαρός τεχνικός στερήθηκε των υπηρεσίων των Σκουλούδη, Μαργκίνι, Χονδρογιάννη και Γ. Σωπασή για διάφορους λόγους.

Επόμενο φιλικό για τον ΑΟ Άρη, το Σάββατο (22/8) στα Μισίρια με τον ΑΟΝ Αστέρα στις 18.30 το απόγευμα. ΑΟ ΑΡΗΣ (Άρης Παπαδάκης): Κελαϊδής (46’ Εμ. Χνάρης), Αντουράκης (46’ Λαγκουβάρδος), Χασιώτης (57’ Βαρούχας), Μεταξάκης (46’ Γκεοργκιέφσκι, 78’ Ι. Σπυριδάκης), Γ. Νικηφόρος (73’ Πρότσκα), Ανδρουλάκης (46’ Μαγιάφας), Τσουμάγκας (46’ Σεφουλάι), Περίφανος (46’ Σπανίδης), Αν. Γαβαλάς (68’ Μπαγκάκης), Παπαγιαννάκης (57’ Ντ. Ματαραγκάσι), Λαζίδης (57’ Σέχι).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *