23 Απριλίου 2024

Ο αποχαιρετισμός του Ρεθυμνιακού στον Κ. Πρινιανάκη

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση ο Ρεθυμνιακός αποχαιρετάει τον Κώστα Πρινιανάκη και του εύχεται τα καλύτερα στη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του αγωνιζόμενος στη Γ’ Εθνική με την φανέλα της Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Διαβάστε: Απο την Σοχώρα στην Ιεράπετρα

Αναλυτικά:
«Ο Ρεθυμνιακός Α.Ο. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο δεξιό εξτρέμ Πρινιανάκη Κωνσταντίνο. Στην νέα «πρόκληση» που εμφανίστηκε στην καριέρα του και είναι η συμμετοχή του στην προσπάθεια παραμονής του πάντα φίλου σωματείου της Αναγέννησης Ιεράπετρας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, η ομάδα μας όχι απλά δεν θα ήταν σώφρον να σταθεί «εμπόδιο», αλλά αντίθετα όπως και είναι στην φιλοσοφία της να παροτρύνει και να ενθαρρύνει τα ταλέντα του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου. Ευχόμαστε στον «Κωστή μας» Κώστα Πρινιανάκη, που τίμησε με το ήθος, το ταλέντο, την επιμέλεια και την υπευθυνότητα που τον διακρίνει, για 1,5 χρόνο την φανέλα της ιστορικής ομάδας μας καλή επιτυχία και με περίσσια υγεία στην συνέχεια της καριέρας του. Αποτελεί από τους «ποδοσφαιριστές – υποδείγματα» που πάντα η «πόρτα» του Ρεθυμνιακού Α.Ο. θα παραμένει ανοιχτή και το «αντίο» θα έχει την σημασιολογική αξία του «εις το επανιδείν».

Κώστα είμαστε σίγουροι ότι θα εκπροσωπήσεις επάξια το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο σε μια ακόμη πρόκληση Εθνικών κατηγοριών».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *