16 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Αστέρας Ρ. επαναπατρίζει… τον Π. Κλειδή!

Στο Ρέθυμνο επιστρέφει ο Πέτρος Κλειδής μετά από τρία χρόνια στην Αθήνα και θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Ρεθυμνιώτης αμυντικός-μέσος συμφώνησε σε όλα με τους πρωταθλητές και από σήμερα ανήκει και τυπικά στον σύλλογο της Σοχώρας, προσφέροντας έξτρα λύσεις στον Ηλία Ασπρομάτη, τόσο στην μεσαία όσο και στην αμυντική γραμμή. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Π. Κλειδής αγωνίστηκε στον Αίαντα Ταύρου, ενώ τη σεζόν 2017-18 συμμετείχε στην Super League K20 με την ΠΑΕ Πανιώνιος. Έχει αναδειχθεί από την Ακαδημία του ΟΦ Αρμένων, έχοντας αγωνιστεί και στην ανδρική ομάδα, ενώ έχει φορέσει ακόμη την φανέλα των Κ17 ΠΑΕ Πλατανιάς και Δόξα Πλατανέ.

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση του ΑΟΝ Αστέρα για την απόκτηση του Πέτρου Κλειδή αναφέρει:

Παίκτης της ομάδας μας ο Πέτρος Κλειδής

Ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Πέτρο Κλειδή. Ο 21χρονος (γεννημένος στις 13 Μαΐου 1999) κεντρικός αμυντικός αλλά και αμυντικός μέσος προέρχεται από 2 γεμάτες σεζόν με τον Αίαντα Ταύρου στην Α’ ΕΠΣ Αθηνών (23 συμμετοχές και 2 γκολ τη σεζόν 2018-19, 20 συμμετοχές και 1 γκολ τη σεζόν 2019-20). Έχει ξεκινήσει την πορεία του από την Ακαδημία του ΟΦ Αρμένων, έχοντας επιτυχημένη παρουσία σε ομάδες Υποδομών ομάδων Super League, την Κ17 της ΠΑΕ Πλατανιάς και την Κ20 της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Καλωσορίζουμε τον Πέτρο στην οικογένεια του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου και του ευχόμαστε υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

Π. Κλειδής: «Να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της»

Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας, ο Πέτρος Κλειδής προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο Ρέθυμνο και εντάσσομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του νομού και θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο ΑΟΝ Αστέρας παραδοσιακά είναι μια ομάδα που εμπιστεύεται και αναδεικνύει νεαρά ταλαντούχα παιδιά, δίνοντας τους την ευκαιρία να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο.
Ο τρόπος που με προσέγγισαν από τον ΑΟΝ Αστέρα και ειδικότερα ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Σπύρος Σπυριδάκης ήταν υποδειγματικός και δεν μου έδωσε περιθώρια να έχω άλλη επιλογή. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή κ. Ηλία Ασπρομάτη για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στο πρόσωπο μου και ελπίζω να τους δικαιώσω. Έρχομαι στην ομάδα με στόχο να καταβάλλω την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει, οι οποίοι και ταυτίζονται με τους δικούς μου».

Το βιογραφικό του Πέτρου Κλειδή

Ημερ. Γέννησης: 13-05-1999

Θέση: Κεντρικός Αμυντικός/Αμυντικός Μέσος

2004-Ακαδημία ΟΦ Αρμένων

2013-14 ΟΦ Αρμένων (Α’ ΕΠΣΡ)

2014-15 Κ17 ΠΑΕ Πλατανιάς

2015-16α Δόξα Πλατανέ (6 μήνες)

2015-16β ΟΦ Αρμένων

2016-17 ΟΦ Αρμένων

2017-18 Κ20 ΠΑΕ Πανιώνιος

2018-20 Αίας Ταύρου (Α’ ΕΠΣ Αθηνών)

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *