19 Απριλίου 2024

Ο Α. Πλατής νέος Τεχν. Διευθυντής της Ακαδημίας του ΑΟ Άρη και το μοντέλο «Exelixis»

Την παρουσίαση του νέου μοντέλου εκπαίδευσης για τις ακαδημίες έκανε στην διοίκηση του Άρη την περασμένη Πέμπτη, ο Αντώνης Πλατής.

Από ότι φαίνεται το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα καυτό για τους «κιτρινόμαυρους» και όπως καταλαβαίνετε ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη Ρεθύμνου Αντώνης Πλατής έχει σηκώσει ήδη τα «μανίκια», έχοντας λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν σε πρώτη φάση από την διοίκηση.

Εκείνος με την σειρά του παρουσίασε ένα εντελώς νέο μοντέλο εκπαίδευσης ποδοσφαίρου και το όνομα αυτού “EXELIXIS”

Μετά από την παρουσίαση του παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη σελίδα του ΑΟ Άρη Ρεθύμνου, τονίζοντας:

«Είναι τεράστια τιμή για μένα να αποδεχθώ την θέση του τεχνικού διευθυντή σε ένα από τα ιστορικότερα ποδοσφαιρικά σωματεία της πόλης μας, τον Άρη Ρεθύμνου.

Οι άνθρωποι της διοίκησης του Άρη, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την καθοδήγηση των τερματοφυλάκων της ανδρικής ομάδας, εμπιστεύτηκαν εμένα και την δουλειά μου , έτσι μετά από δύο χρόνια μου πρότειναν την πιο νευραλγική θέση της ομάδας και τους ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό.

Η πρόκληση, αλλά ταυτόχρονα και η ευθύνη είναι μεγάλη, είμαι όμως αισιόδοξος, ότι με την βοήθεια και τη συνεργασία όλων των υπεύθυνων, θα προχωρήσουμε με οργάνωση και περαιτέρω επιτυχία. (σύμφωνα με το πλάνο.)

Με γνώμονα την πρόοδο και την εξέλιξη των παιδιών της Ακαδημίας, θέτουμε βάσεις, ώστε να δημιουργήσουμε ένα νέο καινοτόμο μοντέλο διδασκαλίας και εκπαίδευσης ποδοσφαίρου, πάντα βέβαια σεβόμενοι την άριστη προσπάθεια που έκανε ο προκάτοχος μου, κύριος Ναπολέων Σκουλούδης και οι υπόλοιποι προπονητές της Ακαδημίας».

Το βιογραφικό του νέου τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας του ΑΡΗ

Διπλωματούχος uefa c από το 2014(Με ταυτότητα προπονητή τριετίας)

Πιστοποιημένος προπονητής τερματοφυλάκων ποδοσφαίρου Σάλας.

Πιστοποιημένος προπονητής κινησιολογίας ποδοσφαίρου(MPF)

-Προπονητής Τερματοφυλάκων Ολυμπιακού 2012 # 2020

-Προπονητής Rethymno Futsal 2015#2016 κατάκτηση πρωταθλήματος β Εθνικής κατηγορίας ανδρών.

-Προπονητής Τερματοφυλάκων Δόξα Πλατανέ 2017#2018

-Προπονητής Τερματοφυλάκων Άρη Ρεθύμνου από το 2018# Άνοδος γ εθνική. – Εμπνευστής Σχολής Τερματοφυλάκων Ρεθύμνου ‘’GK29’’ το 2019 και το 2020

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *