Ο Γκανέζος Randy Dwumfour υπέγραψε στην Επισκοπή

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ράντι Ντάμφούρ (Randy Dwumfour) από τη Γκάνα ο οποίος υπέγραψε με την ομάδα μας συνεργασία για ένα έτος (ως το 2023).
Ο Ντάμφουρ έχει γεννηθεί στην Άκρα της Γκάνας στις 23 Νοεμβρίου του 2000 και από πολύ μικρός έδειξε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες παίζοντας κυρίως ως αμυντικός χαφ (έχει τη δυνατότητα ενίοτε να παίξει και ως στόπερ). Είναι γρήγορος, είναι δυνατός και σύντομα έκανε το ταξίδι στην Ευρώπη αγωνιζόμενος στην Σκέντερμπέου (Skenderbeu), ομάδα Α’ Εθνικής της Αλβανίας. Εκεί, από τα 19 του χρόνια, αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας έχοντας 60 συμμετοχές αφού το 2019-20 είχε 7, το 2020-21 28 και το 2021-22, 25 με 1 γκολ. Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες.»

Ρ. Ντάμφουρ: Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Επισκοπής επίσημα πλέον, ο Ράντι Ντάμφουρ τόνισε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να έχουμε μια καλή συνεργασία με την ομάδα. Είμαι πρόθυμος να βγάλω σε πέρας τις προσδοκίες που έχει η ομάδα από μένα σε μία από τις κορυφαίες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Νιώθω υπέροχα και απόλυτα έτοιμος να συμμετάσχω στον ελληνικό τρόπο που παίζεται το ποδόσφαιρο εδώ. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να φτάσουμε στους στόχους που έχει βάλει ο σύλλογος.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *