Ο Καλογεράκης στο Ρεθυμνιακό!

Η 4η μεταγραφή του Ρεθυμνιακού είναι ο 20χρονος Νίκος Καλογεράκης.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebook και στο YouTube

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός μετά από δυο χρονιές στην Επισκοπή, κατηφορίζει στην Σοχώρα για τον Ρεθυμνιακό. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Πράσινη Ακαδημία και το 2014 «μετακόμισε» για μια σεζόν στην ομάδα Κ15 του ΟΦΗ. Το 2015 επέστρεψε στο Ρέθυμνο για την Ε.Α.Π. έως το 2018.
Με την Επισκοπή κατέκτησε το 2018-19 το Super Cup Ρεθύμνου και το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ρεθύμνου το 2019-20, ενώ την σεζόν 2019-20 το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (8ο όμιλο). Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί και στις ομάδες Μικτής ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού
«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου στόπερ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Ο ύψους 1.90μ κεντρικός αμυντικός έχει γεννηθεί την 17η Μαρτίου 2000 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» στην Πράσινη Ακαδημία. Έχει φορέσει την φανέλα της Κ15 του ΟΦΗ, της ΕΑΠ, αλλά και της Επισκοπής με την οποία κατέκτησε ένα Super Cup Ρεθύμνου το 2018, ένα Κύπελλο Ερασιτεχνών το 2019 και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το 2020. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι με το ταλέντο του θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».

Νίκος Καλογεράκης : «Με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας»
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ένταξη του στο δυναμικό του Ρεθυμνιακού εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Νίκος Καλογεράκης. Ο 20χρονος στόπερ τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Ρεθυμνιακός. Είναι τιμή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας, αλλά και τον προπονητή κο Λυρώνη που με εμπιστεύθηκαν. Πιστεύω ότι τα πολλά λόγια είναι περιττά και μέσα από σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τον στόχο μας. Και ο Ρεθυμνιακός μπορεί να τα καταφέρει γιατί διαθέτει αξιόλογο υλικό. Θα ήθελα παράλληλα να ευχαριστήσω την διοίκηση αλλά και τους ανθρώπους της Επισκοπής που με βοήθησαν τα δύο τελευταία χρόνια να ωριμάσω και σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και στην νοοτροπία μου και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στις ανώτερες κατηγορίες».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *