20 Απριλίου 2024

Ο μεσοεπιθετικός Φοβάκης στον Ρεθυμνιακό

Ο 24χρονος (3/1/95) μεσοεπιθετικός Βασίλης Φοβάκης που είχε παραχωρηθεί με την μορφή δανδισμού από την Επισκοπή στην ΑΕ Μυλοποτάμου πέρυσι τον Οκτώβριο, θα συνεχίσει στον Ρεθυμνιακό σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας της Σοχώρας.

O Φοβάκης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Πράσινη Ακαδημία, το 2010-12 μετακόμισε στην ομάδα Κ17 του Εργοτέλη και το 2012-13 στην Κ20, το 2013-14 επέστρεψε στο Ρέθυμνο και στην Κ20 της Επισκοπής, το 2014-15 βρέθηκε με ανδρική ομάδα στην Footaball League και 2015-16 με την και πάλι με την Επισκοπή στην Γ’ Εθνική. Για να ακολουθήσει μια διετία με τους «μπλε» 2016-18 στην Α’ ΕΠΣΡ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕ Μυλοποτάμου όπου πήρε το τίτλο στο Ρέθυμνο.

Ανακοίνωση Ρεθυμνιακού:
«Ο Βασίλης Φοβάκης θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας την νέα σεζόν! Άλλη μια ουσιαστική μεταγραφική κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα τον φετινό μας στόχο. Ο Βασίλης μπορεί να δώσει λύσεις και στη μεσαία γραμμή αλλά και στις πτέρυγες της επίθεσης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κ 17 του Εργοτέλη, στην Κ 19 της Επισκοπής και στη συνέχεια στην ανδρική ομάδα πανηγυρίζοντας πολλούς τίτλους και ανόδους στην Γ’ και Β’ εθνική ενώ πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής με την ΑΕΜ. Καλή σεζόν με υγεία!»

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Facebook στο Instagram και στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *