23 Απριλίου 2024

Ο Ν. ΟΠΕΡ στα ημιτελικά του Κυπέλλου “Κωστής Ψαρουδάκης”

Η νέα σεζόν ξεκίνησε για το κρητικό βόλεϊ, με τις Ρεθυμνιώτικες ομάδες να κάνουν πρεμιέρα με τις εταξύ τους “μονομαχίες”.
Ο Ν. ΟΠΕΡ αναδείχθηκε νικητής και στα δύο Ρεθυμνιώτικα ντέρμπι για το Κύπελλο “Κωστής Ψαρουδάκης”, παίρνοντας το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά, σε Άνδρες και Γυναίκες. Συγκεκριμένα, οι Άνδρες του Ν. ΟΠΕΡ επιβλήθηκαν με 3-0 σετ του Αρκαδίου, με τους “ερυθρόλευκους” πάντως να ικανοποιούν με την επανεμφάνιση τους, καθώς επανήλθαν έπειτα από 13 χρόνια σε αυτήν την κατηγορία. Επόμενος αντίπαλος για τους “κυανοκίτρινους” είναι ο ΣΦΠ Χανίων, τον οποίο θα τον αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 19.00, στο “Μελίνα Μερκούρη”.
Από την άλλη μεριά, οι Γυναίκες του Ν. ΟΠΕΡ δε δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους, κερδίζοντας επίσης με 3-0 σετ το Αρκάδι. Στα ημιτελικά θα παίξουν την Κυριακή (17.00) απέναντι στη ΓΕΗ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΚ
Κύπελλο Ανδρών «Κωστής Ψαρουδάκης»
ΟΚΑ Αρκάδι – Ν. ΟΠΕΡ      0 – 3
ΤΑ ΣΕΤ: 20-25, 20-25, 18-25.
ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ (Παύλος Χαραλαμπίδης): Ληξουργιώτης, Χνάρης, Λίτινας, Λάσκα, Λαγκουβάρδος, Ζαφειριάδης, Τσάκωνας, Αστρινάκης, Σηφάκης, Ζουμπουλάκης, Βαλασσάκης, Ανδρεδάκης, Αστρινάκης.
Ν. ΟΠΕΡ (Νεκτάριος Νικάκης): Πετράκης, Σιμάκης, Καψαλάκης, Παπαδάκις, Γαράκης, Πετρακάκης, Τζανιδάκης, Αραμπόπουλος, Ζότο, Γρηγοράκης.

Κύπελλο Γυναικών «Κωστής Ψαρουδάκης»
Ν. ΟΠΕΡ – ΟΚΑ Αρκάδι      3 – 0
ΤΑ ΣΕΤ: 25-11, 25-15, 25-21.
Ν. ΟΠΕΡ (Νεκτάριος Νικάκης): Εφεντάκη, Μιχαήλ, Σουιτσμέ, Δαβαρία, Χατζάκη, Πετρακάκη, Σαριδάκη, Μανούρη, Ντουμανά, Ντεμάι, Παπαδάκι, Μπεμπή, Τσουρουπάκη, Μαγκανάρη.
ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ (Μανώλης Αντωνάκης): Θεοδωρακοπούλου, Μηλάκη, Κανδεράκη, Καβουσανού, Τζιμπουκάκη, Μυγιάκη, Μεταξάκη, Σκούφη, Μηλά, Παυλάκη, Φουρφουλάκη, Δασκαλάκη, Παπαδάκη, Μπενάκη.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *