16 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ρεθυμνιακός την «κούπα» στο «Γερανιώτικο τουρνουά»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο «Γερανιώτικο τουρνουά» ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Ποσειδώνας Γερανίου το διήμερο 28-29 Αυγούστου. Στο τουρνουά συμμετείχαν, ο Άρης Ρεθύμνου, ο Ρεθυμνιακός, η Φλόγα Ρουστίκων και ο τοπικός Ποσειδώνας. Νικητής αναδείχθηκε ο Ρεθυμνιακός που επικράτησε του Άρη Ρεθύμνου με 3-2, ενω την Τρίτη θέση κατέλαβε ο Ποσειδώνα που κέρδισε στον Μικρό τελικό την Φλόγα με 2-0. Μετά το τέλος των αγώνων απονεμήθηκε κύπελλο στην νικήτρια ομάδα και τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες των αείμνηστων, Νικολακάκη Μάρκου, Δημητρακάκη Μανούσου, Σηφακάκη Γεώργιου, Μαραγκουδάκη Ανδρέα, Αποκορωνιωτάκη Εμμανουήλ και Δημητρακάκη Νίκου για την προσφορά τους στο σύλλογο του Γερανίου που των υπηρέτησαν ως, ποδοσφαιριστές και παράγοντες.

Μεγάλος τελικός
Την πρώτη θέση στο τουρνουά του Γερανίου πήρε ο Ρεθυμνιακός επικρατώντας στον τελικό του Άρη Ρεθύμνου με 3-2. Η ομάδα της Σοχώρας άνοιξε το σκορ στο 8’ με κεφαλιά του Δελήμπαση, για να απαντήσει ο Άρης με τον Μιχελιδάκη στο 23’. Στην επανάληψη (46’) ο Βλαστός ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, κάνοντας το 2-1 για του «μπλε» και ο Κασσέλας να αποβάλετε για διαμαρτυρία, αφήνοντας τον Άρη με 10 παίκτες. Δυο λεπτά αργότερα ο Μπερνιδάκης έφερε το παιχνίδι στα ίσια με ατομική προσπάθεια. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε από τον Ρουσάκη με κοντινό σουτ στο 64’.

Μικρός Τελικός
Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε ο οικοδεσπότης Ποσειδώνας Γερανίου κέρδισε την Φλόγα Ρουστίκων με 2-0. Προβάδισμα στην ομάδα του Γερανίου έδωσε ο Σ. Σηφακάκης στο 24’ για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Κούτσμερουκ στο 62’.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *